What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Rose Rose

Πώς είναι ο ήχος τους ? πέφτουν από τα αυτιά Πώς είναι η εφαρμογή στα αυτιά? Πώς είναι το μπάσο τους? Και η ένταση τους Αξίζει να τα αγοράσω??? Τα θέλω κυρίως για μουσική ενώ περπατάω και τρέχω μου τα συνιστάται ?? Πείτε μου λίγο.... ευχαριστώ εκ των προτέρων

Username

1 Reply

ZedFinalTV

Τα πηρα πριν από 2 μέρες ο ήχος τους είναι πολυ ωραίος το αμα πεφτουν από τα αφτια του άλλου είναι λίγο γενικό γτ έχει μέσα αυτά τα μικρά μαξιλαράκια έχει για μικρά αφτια και μεγάλα και τα μεσαία οπότε το φτιάχνεις προσωπικά εγώ που τα έχω στα μεσαία δεν πέφτουν το μπάσο τους είναι ωραίο σμρ υπάρχουν και καλυτερα ακουστικά με μπάσο αλλά και τα συγκεκριμένα δεν παν πισω έχουν μια χαρά μπάσο έχει πολυ δυνατό ήχο απλά την πρωτη φορα που θα τα βάλεις δεν θα έχει τοσο πολυ δυνατό ήχο έτσι τουλάχιστον έγινε σε εμένα μετά τα ξανά έβαλα μέσα στην θήκη τους και τα ξανά φόρεσα και είχε πολυ δυνατό ήχο ναιι αξιζει να τα αγοράσεις είναι πολυ ωραια και καλοφορετα επίσης οποίος θέλει να βάλει AVC που είναι επίσης πολυ καλο πατηστε πανω στα ακουστηκα όταν τα φοράτε για 4 με 5 δευτερα και θα το ακουσετε να το λέει

Username