What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
separon

Σε εσάς που το έχετε αγοράσει, το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει; Γιατί σε εμένα όχι. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω;

Username

2 Replies

Zoi_Leilektsoglou

Έχω το ίδιο πρόβλημα και το έχω 3 μήνες και παιδιά άχρηστη πείτε με άλλα δεν κράτησα ούτε στοιχεία του μαγαζιού με αποτέλεσμα ούτε εγγύηση να μπορώ να χρησιμοποιήσω

Username
vagman_tech

Δεν σε αναγνωρίζει ? Μπορείς να δώσεις μερικές ακόμη λεπτομέριες...πόσο καιρό έχεις το τηλέφωνο ? Εμένα στους 7 μήνες περίπου χρήσης χάλασε τελείως και δεν με αναγνώριζε ποτέ ενώ παράλληλα το πάτημα του για άνοιγμα της οθόνης δούλευε 1 στις 4 φορές, γιαυτό ρωτάω.

2 Comments

Zoi_Leilektsoglou

Έχω το ίδιο πρόβλημα !!!έχει φύγει από της ρύθμισης τελείως το δακτυλικό αποτύπωμα και δουλεύει 1 στης 4 φορές όταν πατάω το κουμπί

vagman_tech

Καλησπερα. Θα μεινεις 7-10 ημερες χωρις κινητο δυστηχως φιλε. Αν κρινω και απο την κακοκαιρια ισως και παραπανω. Τους ζητας αμεση επισκευη και αν δεν βρουν ανταλλακτικο θα σου κανουν αντικατασταση. Απο οπου και αν το πειρες πριξε τους στα τηλεφωνα, εμενα με ειχαν ξεχασει τελειως σε καποια φαση και κυκλοφορουσα χορις κινητο...Καθε 2 μερες επρεπε να τους παιρνω τελικα να ρωταω τι εγινε. Ειναι γενικα ελλατωματικα στο κρυο και στην υγρασια τα συγκεκριμενα κουμπια απο την αναλυση που εκανα. Το ειχα χρησιμοποιησει προσωπικα καθως ψυχαλιζε 2 ημερες ξεχωριστα και τα επαιξε τελειως φαινεται.

Username