Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vagman_tech

ΠΡΟΣΟΧΗ απο που αγοράζεαται το συγκεκριμένο κινητό. Ήμουν αρκετά τυχερός και το κατάστημα που το αγόρασα είχε μόνο ένα χρόνο εγγύησης αντί για δύο που ορίζει ο νόμος απο Ε.Ε. Σκεφτείτε να δίνετε 400 ευρώ σχεδόν για κινητό και στον 1 χρόνο και 1 ημέρα να μην δουλεύει το Home button και να είστε εκτός εγγύησης, απλά τραγικό...

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Zoi_Leilektsoglou

Δλδ εμένα στους τέσσερις μήνες παρατήρησα ότι δεν δουλεύει ούτε το δακτυλικό ούτε καν το κουμπί δεν είναι μέσα στην εγγύηση;;;

1 Σχόλιο

vagman_tech

Στους 4 μηνες ειναι μεσα στην εγγυηση απο οπου και αν το εχεις παρει. Στον 1 χρονο και 4 μηνες δεν θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα - αναλογα απο που το πειρες φυσικα. Ρωρα το καταστημα ή ψαξε να δεις τι γραφει η αποδειξη αγορα. Εμενα στο πισω μερως της το εγραφε με πολυ μικρα αλλα bold γραμματα και το προσεξα τοτε δυστηχως-ευτηχως.

Όνομα χρήστη
giorgos333

Υπενθύμιση επίσης όσοι αγοράζουν με τιμολόγιο έχουν 1 χρόνο εγγύηση ενώ όσοι αγοράζουν λιανική έχουν 2.

4 Σχόλια

giorgos333

Η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει 2. Αν δεν είναι απο Ελλάδα η συσκευή υπάρχει θέμα, δυστηχώς.

vagman_tech

8 στα 10 μαγαζια γιατι νομιζεις το δινουν πιο φθηνα απο την αντιπροσωπεια (InfoQuest) ? Ο κανονας στη Xiaomi πλεον ειναι 1 χρονος εςγγυηση και αν τυχει και αγορασεις απο καποιο σχετικα ακριβο μαγαζι στη λιστα που τυχαινει να συνεργαζεται με InfoQuest τοτε ναι, εχει 2 χρονια. Ειναι η εξαιρεση πλεον τα 2 χρονια...να τα λεμε και αυτα. 10 email να στειλεις στα 10 πρωτα θα σου πουν 1 χρονο δινουν, δοκιμασε το αν εχεις χρονο και θα καταλαβεις τι παγιδες εχουν βαλει για οσους δεν ψαχνονται οπως εγω.

Όνομα χρήστη