What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kosm99

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις C11,C12,C14 και C15;

Username

2 Replies

blackj0n

Πρακτικά καμμία ουσιαστική στο εσωτερικό τους.
Σε κάποιες το πίσω μέρος της τηλεόρασης είναι μαύρο και σε κάποιες άλλες λευκό (LB-LA).
Οι αριθμοί (11-12-14-15) έχουν να κάνουν με τις διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές όπου είναι εμπορικά διαθέσιμο το κάθε μοντέλο.
Συνήθως καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπεία ως προς εγγύηση, καθώς επίσης και την επέκταση εγγύησης, αν σας ενδιαφέρει. Εγώ έχω την 55C12LA και έχω κάνει και την πλήρη 5ετή επέκταση της LG.
Πάντως δεν χάνετε τίποτα να κάνετε και μια ερώτηση για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει στο support της LG στην Ελλάδα.

Username
blackjack84

Απ οσο το ειχα ψαξει η μονη διαφορα ειναι η περιοχη που προοριζονται να πουληθουν. Αυτοι οι κωδικοι ειναι για Πολωνια, Βουλγαρια κτλ. Δηλαδη αμα βλεπεις αυτον των κωδικο ειναι παραεισαγωγες με οτι σημαινει αυτο απο θεμα εγγυησης κτλ. Ο κωδικος για Ελλαδα απο αυτες ειναι σιγουρα το C14 και το C15 αν θυμαμαι καλα ειναι εισαγωγη απο Κοτσοβολο. Εχω παρει την C14, πολυ καλη τηλεοραση, ειδικα για μενα που εχω και το pc επανω. Το μονο πραγμα που μετανιωσα ειναι που δεν πηρα την 65αρα... Αν δεν το βιαζεσαι, περιμενε λιγο γιατι ερχονται συντομα τα μοντελα του '22 που εχουν καποιες βελτιωσεις. Επισης και να μην σε ενδιαφερουν τα νεα γιατι ισως θα ειναι λιγο ακριβα στην αρχη, λογικα θα πεσουν οι τιμες στα περυσινα οποτε μπορει να εχεις σημαντικο κερδος απο κει.

Username