Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tasoulis__012

Επισης χωρις αδεια πτησης (διπλωμα) καλο θα ηταν να μην το πεταω ή κ εσεις δν εχετε;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

2 Σχόλια

Georgios_Koustas

οι πληροφορίες του link δεν ισχύουν πια, έχει αλλάξει η νομοθεσία

Όνομα χρήστη
MariosMps

ούτε εγώ έχω κάποιο δίπλωμα, απλά μακριά από κόσμο μιας κ είναι παράνομο πάνω από τα 250gr drone βάση νομοθεσίας

2 Σχόλια

p.apostol

Δεν ισχύει το 250gr στην Ελλάδα εξ όσου γνωρίζω (μιλάτε για Καναδά π.χ.). Ελλάδα πρέπει να τηρούνται τα 50 μέτρα απόσταση με άμεσο οπτικό πεδίο και όχι πτήση πάνω από κόσμο αλλιώς θέλει δίπλωμα και κατάθεση σχεδίου πτήσης στην ΥΠΑ.

Georgios_Koustas

https://www.easa.europa.eu/the-agency/faqs/training-requirements-open-category μόνο για την υποκατηγορία C0 (βάρος<250gr, max speed <19m/s και home built ή δηλωμένο ως "παιχνίδι" από τον κατασκευαστή-Toy Safety Directive 2009/48/EC) δε χρειάζεται πιστοποίηση χειριστή, για όλες τις άλλες στο open category χρειάζεται πιστοποίηση κανονικά. Επίσης το max ύψος πτήσης των 120m και η απαγόρευση πτήσης πάνω από συγκεντρωμένο πλήθος ισχύουν για όλες τις υποκατηγορίες στην open category. H open category είναι η λιγότερο αυστηρή κατηγορία (οι άλλες 2 έχουν κι άλλες προυποθέσεις)

Όνομα χρήστη