Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
firestorm766

Η καμερα ΚΑΝΕΙ 24ΩΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ για καποιον που ρωτησε εφοσον φυσικα εχει μεσα μια καρτα SD. Αυτο ρυθμιζεται απο τα settings εκει που λεει scheduled recording βαζεις να γραφει απο 00:00 ως 23:59.
Τωρα για να δεις τι εγραψε μεσω της εφαρμογης ειναι απλο. Μπαινεις στην εφαρμογη κι εκει που λεει andowl πας δεξια και μετα το καμπανακι εχει τρεις γραμμες. Πατας εκει και μετα επιλεγεις SD CARD.Εκει εμφανιζεται σε μορφη timeline οτι εχει γραψει. Πολυ πρακτικο.
Μεχρι στιγμης η καμερα δουλευει μια χαρα.
Τα μονα προβληματα ηταν...Μια φορα αποσυνδεθηκε και επρεπε να κανω ολη τη διαδικασια συνδεσης απο την αρχη και αλλη μια φορα η εφαρμογη ετρωγε πολυ γρηγορα την μπαταρια του τηλεφωνου το οποιο εγραφε προβλημα μπαταριας λογω της συγκεκριμενης εφαρμογης οποτε την εθεσα σε αδρανεια.
Το wifi φτανει σχεδον 10 μετρα μεσα απο δυο τοιχους. Ενα μειονεκτημα ειναι οτι ΜΟΝΟ ο ιδιοκτητης μπορει να μπαινει στην εφαρμογη και να χειριζεται την καμερα και δεν δεχεται guests που να βλεπουν πολλοι συγχρονως. Βεβαια με τους ιδιους κωδικους μπορει να βαλεις κι αλλον αλλα ΟΧΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ με σενα.
Ενταξει για 43 ευρω ειναι μια χαρα...

Όνομα χρήστη