Καλησπερα, εδω και καιρό τον κινητό μου παρουσιαζει ένα ασυνήθιστο προβλημα χάνει το σήμα του και δεν έχει διχτυο σε περιοχες που είναι στην αθηνα ακόμα και στο σπίτι μου! Ξέρει κανεις τι συμβαίνει? Έχει κανένας τέτοιο προβλημα?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπερα, εδω και καιρό τον κινητό μου παρουσιαζει ένα ασυνήθιστο προβλημα χάνει το σήμα του και δεν έχει διχτυο σε περιοχες που είναι στην αθηνα ακόμα και στο σπίτι μου! Ξέρει κανεις τι συμβαίνει? Έχει κανένας τέτοιο προβλημα?
3 Απαντήσεις
Κάποιες απλές ρυθμίσεις, που έχουν λύσει τα προβλήματα σε πολλούς:
Μεταβείτε στις "ρυθμίσεις", "σχετικά με το τηλέφωνο", "αναλυτικές πληροφορίες και προδιαγραφές".
Κάντε κλικ στην "εσωτερικός χώρος αποθήκευσης" 4 φορές για να μεταβείτε στο μενού "Δοκιμή" με τις κάρτες SIM να αναφέρονται ως "πληροφορίες τηλεφώνου1" και "πληροφορίες τηλεφώνου2" εάν έχετε 2 κάρτες.
Για κάθε κάρτα SIM κάντε τα ίδια βήματα, "ορίστε τον προτιμώμενο τύπο δικτύου" και μετά αλλάξτε την σε κάτι άλλο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση δοκιμής ping". Στη συνέχεια, αλλάξτε τη ρύθμιση στη σημειωμένη ρύθμιση και εκτελέστε ξανά μια δοκιμή ping.
Μετά από αυτό, το πρόβλημα εξαφανίστηκε (μέχρι στιγμής).
Μήπως παίζει κάτι με τον πάροχο του δικτύου; Έχεις επικοινωνήσει με τον πάροχο μήπως έχουν αλλάξει κάτι; Δεν ξέρω... λέω!
3 Σχόλια
Εχω και 2 κάρτες καμια δεν παιζει ενώ σε άλλο κινητό είναι κομπλέ!! Δεν ξέρω τι προβλημα έχει το συγκεκριμένο κινητό, και το άλλο το poco nfc x3 έβγαζε σφαλματα στην οθόνη έκανε freeze αλλά μετά το φτιάξανε με τα update!!!