What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
papgeo1965

Για το F3 6/128, το αγόρασα 28/4 πριν δύο βδομαδες παρατήρησα ότι έχανε το σήμα του παροχου και επανερχόταν μόνο του ? Το έκανα επαναφορά όπως μου είπανε από το κατάστημα αγορά αλλά δεν έγινε τίποτα και για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε ούτε το NFC, το έστειλα πίσω λόγω εγγύησης. Τα παραπάνω έχουν τύχει και κανέναν άλλον κάτοχο?

Username

3 Replies

Filippos_Katsos

είχα το ίδιο πρόβλημα και λύνεται πολύ εύκολα.
πρέπει να πας στις "ρυθμίσεις", να επιλέξεις "σχετικά με το τηλέφωνο", να κάνεις κλικ τέσσερις φορές στο "δοκιμή" και τέλος στην sim 1 και2 να αλλάξεις την μπάντα να κάνεις test pink και να επιλέξεις την μπάντα που είχες ξανά.

1 Comment

papgeo1965

Εμενα πέρσι μου επιστρέψανε τα χρήματα πίσω και αγόρασα ένα sam galaxy A34 και από τότε ποτέ πια xiaomi ούτε για χαρτί υγείας τέτοια απογοήτευση .

Username
Kostas_dim

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχω βρει κάποια λύση ακομη

1 Comment

papgeo1965

Το κατάστημα μου άλλαξε την συσκευή αλλά το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά(διακοπές στο σήμα του παροχου) έκανα κάποιες δοκιμές και έδειξε ότι έφταιγε η sim(λογω παλαιοτητας-ασυμβατότητα) την οποία και αντικατέστησα σήμερα. Αλλα μπες εδώ https://www.facebook.com/groups/2241602259449808 για περισσότερη βοήθεια.

Username
KONSTANTINA_KARAVELLA

Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα, ωστόσο άλλαξα κάρτα,τσεκαρισα την cosmote και τέλος κατέληξα ότι φταίει η ολοκαίνουργια συσκευή 23/5η αγορα

4 Comments

papgeo1965

Εγω το εχω στειλει πισω στο καταστημα απο οπου το αγοραζα και τους διευκρινισα οτι αν ειναι προβληματικη η συσκευη να γινει αντικατασταση. Περιμενω ακομα το τι θα γινει διοτι το κοιταζει το servis τους.

papgeo1965

Το κατάστημα μου άλλαξε την συσκευή αλλά το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά(διακοπές στο σήμα του παροχου) έκανα κάποιες δοκιμές και έδειξε ότι έφταιγε η sim(λογω παλαιοτητας-ασυμβατότητα) την οποία και αντικατέστησα σήμερα. Αλλα μπες εδώ https://www.facebook.com/groups/2241602259449808 για περισσότερη βοήθεια.

papgeo1965

Πάλι κάνει διακοπές.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ κάτι από την συγκεκριμένη Κινεζιά.

Username