Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kostas_dim

Είμαι κάτοχος του POCO F3 6/128. Για 5 μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σήμα στο κινητό μου. Τις τελευταίες 7 μέρες έχω πρόβλημα με το σήμα της cosmote. Με καλούν και τους λέει ότι είμαι κατειλημμένος ενώ έχω σήμα κανονικά. Όταν προσπαθώ να καλέσω με φουλ σήμα, δείχνει πως καλεί αλλά τερματίζει την κλήση χωρίς να βγάζει γραμμή. Είχα την κάρτα της cosmote στο slot 1 και της vodafone στο slot 2. Δοκίμασα και έκανα τράμπα στα slots αλλά τίποτα. Δοκίμασα και άφησα μόνο την κάρτα της cosmote στο κινητό αλλά και πάλι τίποτα. Δεν έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί η κάρτα της vodafone λειτουργεί κανονικά. Προς το παρόν έχω κάνει προώθηση των κλήσεων από την κάρτα της cosmote στην κάρτα της vodafone για να μην χάνω κλήσεις. Γνωρίζετε κάτι επί του θέματος?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Filippos_Katsos

Κάποιες απλές ρυθμίσεις, που έχουν λύσει τα προβλήματα σε πολλούς:

Μεταβείτε στις "ρυθμίσεις", "σχετικά με το τηλέφωνο", "αναλυτικές πληροφορίες και προδιαγραφές".

Κάντε κλικ στην "εσωτερικός χώρος αποθήκευσης" 4 φορές για να μεταβείτε στο μενού "Δοκιμή" με τις κάρτες SIM να αναφέρονται ως "πληροφορίες τηλεφώνου1" και "πληροφορίες τηλεφώνου2" εάν έχετε 2 κάρτες.

Για κάθε κάρτα SIM κάντε τα ίδια βήματα, "ορίστε τον προτιμώμενο τύπο δικτύου" και μετά αλλάξτε την σε κάτι άλλο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση δοκιμής ping". Στη συνέχεια, αλλάξτε τη ρύθμιση στη σημειωμένη ρύθμιση και εκτελέστε ξανά μια δοκιμή ping.

Μετά από αυτό, το πρόβλημα εξαφανίστηκε (μέχρι στιγμής).

Όνομα χρήστη
a.kapetanios

Και εγώ το ίδιο με άλλες κάρτες χάνει συνέχεια το σημα

Όνομα χρήστη
GEORGIOS_KAKARAS73

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχω μια κάρτα cosmote βέβαια αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως έχει να κάνει με κάποια αναβάθμιση του τηλεφώνου. Αν έχει κάποια πληροφορία ή το έλυσες ενημέρωσέ παρακαλώ.

3 Σχόλια

Kostas_dim

Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της cosmote. Μου είπε ότι φαίνεται όντως να γίνονται συχνές διακοπές στο σήμα αλλά δεν είναι δικό τους το σφάλμα. Μένει να μιλήσω τηλεφωνικώς με την τεχνική υποστήριξη της Xiaomi και ίσως να το στείλω για έλεγχο. Η απογοήτευση είναι μεγάλη! Για τέτοιο κινητό..

Leto_Marinou33

τα ίδια ακριβώς και χειρότερα. απλά περιμένω να αλλάξω κινητό. ποτέ ξανά

Όνομα χρήστη