Ποτε λήγουν;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Εύλογο το ερώτημα και πολύ σωστό... Αλλά.. Αυτό υποθέτω ότι εξαρτάται από το στοκ που έχει το κάθε φαρμακείο.. Επομένως το Σκρουτζ δεν νομίζω να μπορεί να γνωρίζει.... Η να σου απαντήσουν από εδώ... Δύσκολο νομίζω... Το κατάστημα από τη λίστα που θα διαλέξεις να αγοράσεις, ακόμα και μέσω Σκρουτζ, θα ήταν πιο σοφό να ρωτήσεις πριν αγοράσεις... Εγώ αυτά που πήρα τώρα, αν και τα πήρα σε κομμάτια του ενός, και δίχως να ξέρω τι στοκ είχε το φαρμακείο, λήγουν 2024-01. Μια άλλη μάρκα που είχα πάρει έληγε 2024-05. Άρα ρωτάς το φαρμακείο που θα επιλέξεις και βλέπεις..
2 Σχόλια
Δεν τα έχω αγοράσει ακόμη. Επειδή είναι 25 τεμάχια, δεν θέλω για παράδειγμα να λήγουν τον επόμενο μήνα.
Αυτό υποθέτω ότι εξαρτάται από το στοκ που έχει το κάθε φαρμακείο.. Επομένως το Σκρουτζ δεν νομίζω να μπορεί να γνωρίζει.... Το κατάστημα από τη λίστα που θα διαλέξεις να αγοράσεις, ακόμα και μέσω Σκρουτζ, θα ήταν πιο σοφό να ρωτήσεις πριν αγοράσεις... Εγώ αυτά που πήρα τώρα, αν και τα πήρα σε κομμάτια του ενός, και δίχως να ξέρω τι στοκ είχε το φαρμακείο, λήγουν 2024-01. Μια άλλη μάρκα που είχα πάρει έληγε 2024-05. Άρα ρωτάς το φαρμακείο που θα επιλέξεις και βλέπεις..