Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
singx23

Εύλογο το ερώτημα και πολύ σωστό... Αλλά.. Αυτό υποθέτω ότι εξαρτάται από το στοκ που έχει το κάθε φαρμακείο.. Επομένως το Σκρουτζ δεν νομίζω να μπορεί να γνωρίζει.... Η να σου απαντήσουν από εδώ... Δύσκολο νομίζω... Το κατάστημα από τη λίστα που θα διαλέξεις να αγοράσεις, ακόμα και μέσω Σκρουτζ, θα ήταν πιο σοφό να ρωτήσεις πριν αγοράσεις... Εγώ αυτά που πήρα τώρα, αν και τα πήρα σε κομμάτια του ενός, και δίχως να ξέρω τι στοκ είχε το φαρμακείο, λήγουν 2024-01. Μια άλλη μάρκα που είχα πάρει έληγε 2024-05. Άρα ρωτάς το φαρμακείο που θα επιλέξεις και βλέπεις..

2 Σχόλια

litsamihou1974

Δεν τα έχω αγοράσει ακόμη. Επειδή είναι 25 τεμάχια, δεν θέλω για παράδειγμα να λήγουν τον επόμενο μήνα.

singx23

Αυτό υποθέτω ότι εξαρτάται από το στοκ που έχει το κάθε φαρμακείο.. Επομένως το Σκρουτζ δεν νομίζω να μπορεί να γνωρίζει.... Το κατάστημα από τη λίστα που θα διαλέξεις να αγοράσεις, ακόμα και μέσω Σκρουτζ, θα ήταν πιο σοφό να ρωτήσεις πριν αγοράσεις... Εγώ αυτά που πήρα τώρα, αν και τα πήρα σε κομμάτια του ενός, και δίχως να ξέρω τι στοκ είχε το φαρμακείο, λήγουν 2024-01. Μια άλλη μάρκα που είχα πάρει έληγε 2024-05. Άρα ρωτάς το φαρμακείο που θα επιλέξεις και βλέπεις..

Όνομα χρήστη