Κυκλοφορούν δυο διαφορετικά μοντέλα (ακόμα και στο Σκρουτζ βγαίνουν 2 διαφορετικά G7 32”) με διαφορά στην τιμή έως και 100€. Ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ των δυο; Το ένα είναι το LC32G74TQSRXZG (ακριβότερο) και το άλλο φαίνεται να είναι το LC32G75TQSRXEN (φθηνότερο). Με μια πρώτη ματιά, το πρώτο (και ακριβότερο) έχει G-Sync, ενώ το άλλο είναι G-Sync Compatible μόνο.
Ποιο προτείνετε για 2022;
2 Σχόλια
Πήρα στην Samsung και μου είπαν πως θα με καλέσουν ώστε να το ελέγξουν. Δεν με κάλεσαν ποτέ. Απο ότι κατάλαβα το μοντέλο το ένα (που το έχουν τα περισσότερα καταστήματα) έρχεται επίσημα στην Ελλάδα, ενώ το άλλο έρχεται από άλλες χώρες. Επίσης φαίνεται να έχουν διαφορές στο Gsync αλλά νομίζω δεν ισχύει. Είναι Gsync Compatible και οι δυο. Τελικά πήρα την οθόνη και την έκανα DOA μέσα σε 3 μέρες γιατί είχε μέσα στο πανελ εγκλωβισμένη μια τρίχα…
Ευτυχώς την πήρα με εγγύηση και μετά από μεγάλη φασαρία μου την άλλαξαν.
Το άλλο που πρόσεξα είναι οτι η πιο φθηνή έχει και ρύθμιση ύψους και γυρναει και κατακορυφα ενω η αλλη η ακριβή ειναι σταθερα σε ενα υψος! Η μία έρχεται από Γερμανία και η άλλη από Γαλλία απ'ότι ειδα! Ποια να πάρω αδερφέ μου, μπορείς να βοηθήσεις?