What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Platini_Athens

Αυτο με το σκληρο φρενο τελικα ειναι σε αυτη την τιμονιερα; Δεν εχω καταλαβει... η G29 ειναι εκεινη που το φρενο ειναι νορμαλ; Εμεις ομως που παιζουμε σε xbox series x τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;

Username

1 Reply

dreaming

ναι ειναι αρκετα σκληρο, δεν ξέρω αν στρώνει στην πορεία πρέπει να το ψάξεις στο ιντερνετ ή να σου πει κάποιος άλλος που έχει παίξει αρκετές ώρες. πρόσεξε ποια θα πάρεις, να ειναι συμβατή για xbox series όπως αυτή εδώ, το λέει, μην πάρεις για PS καταλαθος. το βλεπεις αλλωστε και στα κουμπιά που ειναι xbox. θα χρειαστεί σίγουρα πάντως να κοντράρεις τα πετάλια (όλο το κάτω μέρος εννοώ) με κάποιον τρόπο ή κάτι στην πίσω πλευρά του για να μην το σπρώχνεις κατά το φρενάρισμα

6 Comments

Platini_Athens

Επειδη μαλλον εισαι ειδικος... 923 ή καλυτερα να κανω οικονομια για ΜΟΖΑ R3;;;;; Ειναι πολλα τα λεφτα ομως (η διαφορα μεταξυ των 2 τιμονιων) και δεν εχω ιδεα απο racing με τιμονιερες.. Ενα τριτο πενταλ και ενας μοχλος ταχυτητων θα ξεφυγει μετα το ποσο προς Μοζα μερια παντα.

dreaming

σορρυ, ουτε ειδικός είμαι ουτε εχω ξανα ακουσει την τιμονιέρα που μου λες. εγω δεν το εχω μετανιωσει ποτέ και για κανέναν λόγο που πηρα αυτήν εδώ. Απλα προσεχε να παρεις τις αντιστοιχες ταχύτητες της logitech αν δεις και σε άλλο comment που εχω κανει, μην πάρεις όποιες να ναι, αν καταληξεις τελικα σε αυτην εδώ. Η τιμονιέρα είναι όλα τα λεφτά αξιζει και το τελευταίο ευρώ.

dreaming

Το μόνο που της λείπει πραγματικά είναι το χειρόφρενο τίποτα άλλο. Αλλά ίσως να μπορείς να βρεις λύση και για αυτό αν ψαχτείς

Platini_Athens

Καταλαβα, δεν εχει χειροφρενο η Logitech... ομως λογικα θα εχει πανω στο τιμονι σωστα; (καποιο κουμπι εννοω ή μοχλακι) Παιζω μονο στο ΧΒΟΧ Χ (παλιο το πισι που εχω για βαρια παιχνιδια) οποτε δεν εχω αλλες επιλογες-λυσεις περα απο οτι υπαρχει για την κονσολα.

Platini_Athens

Η ΜΟΖΑ R3 που ανεφερα ειναι ενα νεο τιμονι (και για το πισι και για το ΧΒΟΧ Χ) και ολοι λενε οτι αξιζει περισσοτερο απο το G923. Απλα ειναι πανακριβο... οπως και ολα τα αξεσουαρ του πχ μοχλος ταχυτητων, τριτο πεταλι (συμπλεκτης) κλπ

dreaming

εχει τα κουμπια του xbox πανω στο τιμονι, στο dirt 5 για παραδειγμα η προκαθορισμένη ρύθμιση για χειρόφρενο είναι το B αλλά στη στροφή όταν το παίρνεις με τις πόρτες είναι λίγο κάπως να πατάς κουμπί

Username