Αρχισε να κανει επανεκκινήσεις μέσα στη μερα... η εγγύηση το καλύπτει αν υπάρχει θέμα με την πλακέτα πριν τη διετία ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αρχισε να κανει επανεκκινήσεις μέσα στη μερα... η εγγύηση το καλύπτει αν υπάρχει θέμα με την πλακέτα πριν τη διετία ?
3 Απαντήσεις
Καλησπέρα το ίδιο έκανε κ σε εμένα .έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις έσβησα τα πάντα φωτό αρχει κλπ κ τώρα είναι οκ
Αυτό μου το έκανε από την αρχή και το έχω ήδη δύο χρόνια. Πάτησε το πλήκτρο έναρξης για να ξεκολλήσει. Στη συνέχεια να το ανοίγεις και να το κλείνεις αποφεύγοντας το πάτημα στο πλήκτρο έναρξης.
2 Σχόλια
Το ανοίγω με την αφή του δακτύλου στο κουμπί της έναρξης (όχι πάτημα) ή διπλό κτύπημα (σπάνια) και το κλείνω με το widgets (κλείδωμα) που εύκολα περνιέται στην οθόνη. Για να γίνει αυτό κρατάς περισσότερο το δάκτυλο στην αρχική οθόνη - επιλέγεις widgets - σέρνεις στην αρχική οθόνη το εικονίδιο με το λουκέτο και πλέον κλείνει με αυτό.
1 Σχόλιο
Καλησπέρα, άρχισε να γίνεται το ίδιο και σε εμένα πρίν μερικές μέρες, νόμιζα είχε σχέση με τη ζέστη αλλά στη τελική έσβησα 20gb από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα και τώρα σταμάτησε