Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tony.

Αρχισε να κανει επανεκκινήσεις μέσα στη μερα... η εγγύηση το καλύπτει αν υπάρχει θέμα με την πλακέτα πριν τη διετία ?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

fotis_strif

Καλησπέρα το ίδιο έκανε κ σε εμένα .έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις έσβησα τα πάντα φωτό αρχει κλπ κ τώρα είναι οκ

1 Σχόλιο

Nick_s_Gaming

Καλησπέρα, άρχισε να γίνεται το ίδιο και σε εμένα πρίν μερικές μέρες, νόμιζα είχε σχέση με τη ζέστη αλλά στη τελική έσβησα 20gb από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα και τώρα σταμάτησε

Όνομα χρήστη
pkoug

Αυτό μου το έκανε από την αρχή και το έχω ήδη δύο χρόνια. Πάτησε το πλήκτρο έναρξης για να ξεκολλήσει. Στη συνέχεια να το ανοίγεις και να το κλείνεις αποφεύγοντας το πάτημα στο πλήκτρο έναρξης.

2 Σχόλια

Tony.

Οπότε το ανοίγεις και το κλείνεις με διπλό χτύπημα στην οθόνη ?

pkoug

Το ανοίγω με την αφή του δακτύλου στο κουμπί της έναρξης (όχι πάτημα) ή διπλό κτύπημα (σπάνια) και το κλείνω με το widgets (κλείδωμα) που εύκολα περνιέται στην οθόνη. Για να γίνει αυτό κρατάς περισσότερο το δάκτυλο στην αρχική οθόνη - επιλέγεις widgets - σέρνεις στην αρχική οθόνη το εικονίδιο με το λουκέτο και πλέον κλείνει με αυτό.

Όνομα χρήστη
BASSstarlet

Αν δεν έχει λήξει η εγγύηση, γιατί να μην το καλύπτει;
Αλλά πως είσαι σίγουρος πως θα θέλει πλακέτα;

1 Σχόλιο

Tony.

Γιατί αναφέρουν οτι παρουσιάζει θέματα με πλακέτα, το αν είναι η όχι θέλει troubleshooting, αυτό θα το δουμε. Μπορεί η αντιπροσωπία να πετάει χαρταετο και να μη σε καλύπτει με προφάσεις.

Όνομα χρήστη