Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

j.gouzouassis

Καλησπερα φιλε. Μολις την αγορασα. Ενα σου λεω: τρεξε να προλαβεις το μονιτορ γιατι ειναι στα τελευταια τεμαχια. Στα 180 ευρω απλα ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα της. Τη συνεδεσα στο χβοχ series S. Το μονο προβλημα ειναι οτι επρεπε να αγορασω κι ενα σετακι ηχεια για pc. Πηρα τα Logi Ζ513 2.1 stereo speakers με subwoofer. Θα τα βρεις παραδιπλα απο το μονιτορ στα 50 ευροπουλα. Συνδεονται κατευθειαν πανω στο μονιτορ της LG απο την εξοδο των ακουστικων κι εχουν πριζα για τροφοδοσια. Απιστευτο σετακι ηχειων. Οτι πρεπει για games. Mε 50 ευρω βγαζουν 50W(!!) RMS που αν βαλεις την ενταση στη μεση θα σπασουν τα παραθυρα του δωματιου!!..
Με 450 ευρω συνολικα (κονσολα, μονιτορ & ηχεια ) εφτιαξα ενα τρομερο gaming σετακι, Απιθανα χρωματα το μονιτορ. Αν παιζεις παιγνιδια ενεργοποιεις το "faster fps" στο 1ms αποκριση και απολαμβανεις ξεκαθαρισμα λογαριασμων στο warzone σαν serial killer. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ επισης οτι υποστηριζει HDR10(!!), που οταν το επιλεξεις, το μαυρο κοντραστ σκοτεινιαζει ακομα πιο πολυ & το μονιτορακι παιζει σαν 4κ.. χωρις υπερβολη. ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για gaming, αλλα και ταινιουλες, οπως και τα σουπερ ηχειακια 2.1 Z513 της Logitech .

1 Σχόλιο

kostasgd

Να ΄σαι καλά φίλε μου! σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη