What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
RioSif_Rio

Στον ύπνο μου ανοίγω το στόμα. Την χρησιμοποιεί κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα? Με την χρήση της μάσκας σταματάει να ανοίγει το στόμα ή είναι απαγορευτική η χρήση της για άτομα με αυτό το θέμα? Ευχαριστώ

Username

1 Reply

coyoty

Αν ανοίγεις το στόμα τότε η στοματορινική είναι μονόδρομος.. Είχα την Ρ10 και επειδή άνοιγα το στόμα έκανα διαρροές και αναγκαστικά πήγα σε F30i που πιάνει στόμα και κάτω απο τα ρουθούνια

2 Comments

RioSif_Rio

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω δει και την F30i και είχα την απορία σχετικά με τον αέρα που θα περνάει κοντά από τα αυτιά. Δεν ενοχλεί?

coyoty

Όχι καθόλου. Περισσότερο ενοχλεί ο αέρα που βγάζει η F30 απο μπροστά όταν ανεβάσει ψηλά την πίεση. Εκεί μπορεί να ενοχλείς και τον/την σύντροφο αν υπάρχει καθώς ο αέρας που εκπνέει μπορεί να φτάνει ως εκεί. Επίσης θέλει ΠΑΑΑΡΑ πολύ προσοχή στο να ταιριάξει σωστά το μαξιλαράκι στην μύτη και στο στόμα αλλιώς θα έχεις διαρροές. Προσοχή λοιπόν στον οδηγό της για την σωστή επιλογή μεγέθους. Εμένα μου πήρε 4 μήνες να καταφέρω να την ρυθμίσω και σαν εφαρμογή στο πρόσωπο αλλά και σαν πιέσεις στο μηχάνημα (resmed airsense 10). Οταν τα κατάφερα όμως έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου. Διαβάζω πως η F40 ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο και δεν κάνει τόσο θόρυβο. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα δες και αυτή. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο μου λες.

Username