Γνωρίζουμε ακόμα τίποτα για το πότε θα έρθει; Αν είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα που ζούμε! Όλα τελευταία έρχονται!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γνωρίζουμε ακόμα τίποτα για το πότε θα έρθει; Αν είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα που ζούμε! Όλα τελευταία έρχονται!
4 Απαντήσεις
Φιλε μολις πηρα απαντηση απο xiaomi greece κ μου λενε μεινετε συντονυσμενοι στην σελιδα μας στο fb να μαθετε νεα μας .τιποτα υπευθηνο .... ουτε αυτοι δεν γνωριζουν
3 Σχόλια
Χαχαχαχαχα εχει παρουσιαστει τοσο καιρο που δεν επιτρεπεται να μην εχει ηδη κυκλοφορισει παντου... Φαινεται πως δεν ειναι μια οργανομενη εταιρια οπως η Samsung και η Apple κ αυτο θα της κοστισει και στις πωλησεις θεωρω... Τεσπα εν αναμονη!
χαχαχα κ η sony εχω παραγγειλει ps5 απο αρχες νοεμβρη κ ακομα ... μαλλον κ αυτοι εχουν θεμα με καποια chip στην παραγωγη απο οτι λενε. φαινεται παντως οτι υπαρχουν μερικα κομματια τουρκια αγγλια και γερμανια mi11ultra
Πήρα και εγώ πρίν λίγες μέρες Ελληνική αντιπροσωπεία και δεν ξέρουν τίποτα. Με τα κινητά δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα στο supply αλλα πουλάει καλα σε Κίνα και στις Ευρωπαϊκές χώρες που ειναι ήδη και δεν έχει νόημα να το φέρουν Ελλάδα αφου το ξεπουλαει σε αγορές που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Στην Γερμανία που ρώτησα δεν το στέλνουν Ελλάδα προφανώς και το δίνουν μόνο με συμβόλαιο εκεί και μετα τις 28 θα παραλάβουν. Για Ελλάδα κλαίμε...
K εγώ έχω αγανακτήσει με το ελλαδιστάν... Ιούλιο θα το πάρουμε να δεις. Σκέφτομαι να το πάρω μέσο ενός φίλου από γερμανία που δίνουν k φορτιστη wireless δώρο αν το παραγγείλεις μέχρι 23 μαΐου αλλα σκεφομαι θα είναι μανούρα να το στείλει ασφαλώς και θα έχεις και δύσκολη/αργοπορημένη πρόσβαση στο service...