Εμ mi 11 ultra ή samsung s21 ultra για iPhone ουτε συζητηση εχει μείνει πολυ πίσω περινενω να μου πειτε εγω πθστευω mi 11 ultra πιο καλο και σε επεξεργαστη και σε καμερα τι λετε εσεις????
See in detail the terms of use for the Product Questions
Εμ mi 11 ultra ή samsung s21 ultra για iPhone ουτε συζητηση εχει μείνει πολυ πίσω περινενω να μου πειτε εγω πθστευω mi 11 ultra πιο καλο και σε επεξεργαστη και σε καμερα τι λετε εσεις????
3 Replies
δύσκολη επιλογή, μεταξύ αυτών των δυο και τα δυο έχουν χαρακτηριστικά πολύ δυνατά.
δεν πιστεύω πως θα υπάρξει καθαρός νικητής μεταξύ τους.
αλλού θα είναι καλό το ένα και αλλού το άλλο.
θα πρέπει να προσέξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους ο κάθε υποψήφιος αγοραστής και να επιλέξει.
και εγώ μεταξύ αυτών ταλαντεύομαι.
εδώ συγκριτικό. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10596&idPhone2=10737
Περίμενε να έρθει πρώτα το 11 ultra στην Ελλάδα για να δούμε αν έχει θέματα και βλέπουμε. Πάντως, πιστεύω ότι το xiaomi θα πατήσει το s21, αλλά κρατώ μικρό καλάθι.
4 Comments
Tο μονο κακο με το mi ultra ειναι οτι εχει 50 καμερα ενω το 11 εχει 108 το 11 το απλο ειναι καλυτερο
Τα megapixel δεν παίζουν ρόλο για την ποιότητα μίας κάμερας. Ο φακός του 11 ultra είναι σαφώς ανώτερος!!
Από τι έχω δει δεν πεζει ρόλο
Γιατί λένε μαζεύουντε 4 σε 1 η 9 σε 1 .
Σαν φωτό το 11 mi ultra έχει πιο πολύ λεπτομέρεια και από το s21ultra
Αλλά καλύτερα λέω το mi 11 και πιο φθηνό και καλή κάμερα
Το μόνο που λείπει είναι το zoom
3 Comments
Σωστος αυτο λεω και γω
Καλυτερο mi 11 ultra
Ο exynos που κυκλοφόρησε τώρα είναι πολύ δυνατός σε βαθμό που κοντράρει και ίσως πατάει τον SD