What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
XristosLaz94

Εχω 7 fans 120 για το case και 2 fans 140 για το radiator. 1 χρονο τωρα δουλευαν αψογα, αλλα ξαφνικα αρχισαν να κιτρινιζουν και να φωτιζουν γενικα αλλο χρωμα με αυτο που εχω επιλεξει. π.χ στο static ασπρο, φωτιζουν μονο κιτρινο.. στο ανοιχτο μπλε, φωτιζουν ανοιχτο πρασινο. Εχω στειλει στην lian li το προβλημα και με βιντεο και φωτο, αλλα εδω και 2 3 μερες δεν εχουν απαντησει τιποτα. Ειχε καποιος αλλο το ιδιο θεμα με εμενα? Αν ναι τι εκανε για αυτο?

Username

1 Reply

vagelisbeskos

Είχα παρόμοιο θέμα με άλλο εξάρτημα της Lian Li, αλλά πιστεύω η διαδικασία επίλυσης θα είναι ίδια. Αν στείλεις email στην μαμά εταιρεία ([email protected] ή [email protected], ένα από τα 2 είναι) στην Κίνα, τι συμβαίνει με το προϊόν + φωτογραφίες του προβλήματος, θα σου ζητήσουν τα στοιχεία σου και θα σου στείλουν εντελώς καινούργια fans με free shipping. Κρατάς κι αυτά που έχεις! ;)

2 Comments

XristosLaz94

τους εστειλα μειλ με φωτο και τα σχετικα αλλα δεν απαντησαν τιποτα εως σημερα 3 μηνες μετα. θα ξανα στειλω και σε αυτα τα μειλ που εγραψες εδω. σε ευχαριστω πολυ ωστοσο. καλη χρονια!!!

Username