Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
g_tsolakis

το εχει αγορασει κανεις; μου βγαζει ο αποκωδικοποιητης δεν υποστηριζεται. δεν ξερω τι να κανω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

igiorgis

Ειναι αναλογα την υπηρεσια που προσπαθησες να δεις. Παρε δοκιμαστικο απο το 247Greek.TV και θα το υποστηριζει κανονικα.

1 Σχόλιο

scar86gr

Καλησπέρα. Πως μπορούμε να πάρουμε δοκιμαστικό από εδώ που αναφέρεις; Ζητάει κωδικό....

Όνομα χρήστη
tetelas

πρεπει να μιλησεις με τον παροχο σου να το ενταξη μεσα

7 Σχόλια

g_tsolakis

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήθελε. Επειδή είναι καινούρια συσκευή δεν το είχαν βάλει μέχρι που το αγόρασα πρώτος

athanasios_kofinas

και εγω φιλε το ιδιο θεμα εχω. Πολυ δυνατο μηχανημα αλλα δεν εχει ακομα support απο iptv providers

g_tsolakis

athanasios_kofinas έβγαλες άκρη; Είναι θέμα παρόχου; Εμένα λύθηκε το πρόβλημα και βλέπω κανονικά.

Output_TV

Για provider με εξαιρετικές υπηρεσίες τσεκαρε τους Orange Stream με σημα κατι πορτοκάλια στο fb

George_Asargiotakis

Καλημέρα, το αγόρασα πριν μερικές μέρες, κολλάει, δεν υπακούει το τηλεκοντρόλ σε όλες τις εντολές και δεν με αφήνει να πάω στο μενού για να επιλέξω κανάλι στο iptv. Γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει?

g_tsolakis

George_Asargiotakis πηγαίνεις στις ρυθμισεις (εσωτερικο πορταλ) και βάζεις video 1080p και ανάλυση 1920*1080. δεν θα εχεις θεμα με τα κουμπια

George_Asargiotakis

g_tsolakis σε ευχαριστώ! Όντως αυτή τη ρύθμιση χρειαζόταν, δουλεύει άριστα τώρα.

Όνομα χρήστη