Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
iliasds

αγόρασα αυτον τον επεξεργαστή επεξεργαστή πριν απο 7μιση μηνες και μεχρι πριν λιγες μέρες δεν ειχα κανενα απολύτως θεμα με το pc μου(το οποιο ειναι:
ram ddr4 3200MHz,ssd 240Gb,1+1Tb HDD,750watt PSU,MSI GTX 1660 super 6Gb& MB gigabyte H510 h.)ομως τις τελευταίες μερες εχει αρχίσει να κανει shuttering το ποντίκι και επισης αρχισε να δουλεύει η cpu στο 97-100% για μεγαλα χρονικά διαστήματα (30-40λεπτα) στα οποία δεν χρησιμοποιούσα ουτε το 10% του επεξεργαστή,ενα ακομα προβλημα είναι τα ξαφνικα frame drops σε παιχνίδια που πριν έπαιζα με οχι πολλα FPS αλλα ομως δεν ειχα καθολου frame drops(δεν ξερω ,σε αυτο ισως φταιει και η καρτα γραφικών αν και δεν το νομιζω). Εχω δοκιμάσει τα πάντα για να λυσω αυτα τα προβλήματα αλλα δεν εχω καταφέρει να τα εξαφανίσω τελείως, εκανα μεχρι και καινούργια εγκατάσταση τα windows 2 φορες αλλα δεν μπορεσε να αλλαξει κατι ,μονο τωρα που εβαλα windows 11 στο pc ειναι λιγο πιο σταθερη η απόδοση
Τέλος παντων αν καποιος εχει ή ειχε τα ιδια θεματα με αυτον τον επεξεργαστή ας αφήσει την απάντηση του μηπως και βρω λύσεις για τα θεματα αυτα

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Silva_Gr

Δοκίμασε το ccleaner, έχει 2 βδομάδες trial περίοδο. Δεν είχα τόσο σοβαρό θέμα εγώ αλλά αλλά σε Benchmark μου έβγαζε ότι έχω υψηλό background app στο 35-42%, υψηλή κατανάλωση κ πχ στο gaming έπιαναν σκορ 82. Μόλις έβαλα αυτό κ διόρθωσε κάποια θέματα, το bacground app σε 4-6%, η καναταλωση έγινε ελάχιστη κ gaming σκορ 98. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα αγόρασα από το allkeyshop το avast leaner για ένα χρόνο με 2€

Όνομα χρήστη