What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
tikoytas

Εχει βαλε κανενας τζαμακι προστασιας οθονης και πως δουλευει το δαχτυλικο αποτυπωμα με το τζαμακι ?

Username

3 Replies

Harrys Bachtses

φιλε μου αν πας στις ρυθμισεις της οθονης καπου υπαρχει μια ρυθμιση που ειναι ειδικη για αυτο το πραγμα αν βαλεις τζαμακι παλι να δουλει η αφη και το αποτυπωμα κανονικά
αν το έχεις στα αγγλικα θα πας Display και μετα θα ενεργοποιήσεις το Touch sensitinity

Username
ioannis_Dimitriadis1342

Εγώ έχω το α70. Έχει αναγνώριση προσώπου. Εστι δεν μου χρειάστηκε ποτέ το δαχτυλίδι αποτυπομα

Username
Stelios3117

Λοιπόν δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό , αλλά έχω άλλη συσκευή samsung της ίδιας σειράς, και φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο και για αυτό. Δεν μπορώ ασφαλώς να εγγυηθώ για όλα τα τζαμάκια που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά γενικά όταν βάλεις το τζαμάκι μπορεί να μήν αναγνωρίζει το κινητό το αποτύπωμά σου, αν το έχεις ήδη βάλει. Ωστόσο, ένα ''τρικ'' που δούλεψε και στη δική μου περίπτωση, είναι αφότου βάλεις το τζαμάκι να εγκαταστήσεις ξανά το αποτύπωμά σου, και τότε θα δουλεύει μάλλον ακομπλεξάριστα.

1 Comment

tikoytas

Ευχαριστω φιλε . Παντως εχω βαλει τζαμακι και ειναι μια χαρα . Οπως και χωρις τζαμακι .

Username