Τι m2 θα προτείνατε για χρήση μόνο back up φωτογραφιών για iPhone?
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Kingston NV2 2TB ή αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα KC3000. Και οι δύο πολύ καλοί και αξιόπιστοι δίσκοι απλά ο δεύτερος όταν αρχίσει να γεμίζει θα δεις διαφορά στο πόσο γρήγορα φορτώνει το υλικό. Επίσης η ζωή του δεύτερου πέφτεις πιο αργά συγκριτικά με τον NV2 αλλά πιστεύω ότι και οι δύο βγάζουν 10ετια άνετα.
8 Comments
Το κινητό διαβάζει όλες τις μορφές;
ποιές μορφές ?
Εννοώ ότι είδους σκληρό και να του συνδέσω τις διαβάζει;
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Ναι, αλλλά όχι απευθείας με το που τον πάρεις ! Πρώτα θα πρέπει να συνδεθεί σε υπολογιστή (μητρική), να γίνουν τα απαραίτητα firmware updates μέσω των αντίστοιχων προγραμμάτων των εταιριών και στη συνέχεια να τον κάνεις format σε μορφή exFat/Fat32. Αυτή την μορφή διαβάζουν αν θυμάμαι καλά τα Apple (macbook, iphone κ.λπ.). Με ένα Googlle search επιβεβαίωσε το ωστόσο μήπως θυμάμαι λάθος. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν έχεις κάποια απορία πες γιατί έχω iPhone 13, Kingston KC3000 1TB και αδιάζω το κινητό κάθε χρόνο εκεί.
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τη βοήθεια σου!!
Είδα επίσης ότι μια λύση είναι καιι ο Samsung T7 εξωτερικός.Τι διαφορά θα έχει από ένα nv2 καθώς θα χρειαστώ θήκη ώστε να τον συνδέσω από ότι να προτιμήσω ένα σαν τον Samsung?Αλλαζουν οι ταχύτητες μόνο;
Ως εξωτερικούς χρησιμοποιώ έναν 970 Evo Plus εδώ και 5 χρόνια δεν έχω άποψη για dedicated ssd. Απλά μου περίσευε, αγόρασα και μια ποιοτική θήκη (https://www.skroutz.gr/s/21335355/Asus-ROG-Strix-Arion-THiki-gia-Skliro-Disko-M-2-PCI-Express-me-syndesi-USB-3-2-Type-C-90DD02H0-M09000.html) και τον έχω απο τότε εκεί σαν φορητό και offline backup.
Ο NV2 της Kingston δεν είναι αξιόπιστος κατά τη γνώμη μου. Σε φίλο που τον τοοθλετησα έπεσε η υγεία του στα 2 χρόνια στο 88%. Πάρε καλύτερα έναν SATA SSD 2TB για την χρήση που θέλεις. Η διαφορά του M.2 απο τους SATA SSD (όπως ο samsung που ανέφερες) είναι οι πολλαπλάσιες ταχύτητες μεταφοράς που έχουν που ωστόσο εσένα δεν σε ενδιαφέρουν μιας και θα τον χρησιμοποιείς 1-2 φορές το χρόνο για να αδιάσεις το κινητό.
Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σου!