What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Alex_CORFU42

Εγώ είμαι κάτοχος του Xiaomi 11T. Με την χαμηλή ένταση όταν συνδέεται με Bluetooth ακουστικά, ισχύει, απλώς έλυσα και εγώ το πρόβλημα αυτό με την αλλαγή της τοποθεσίας από Ελλάδα σε Άγιο Μαρίνο, όπως πρότειναν κάποιοι προηγούμενοι χρήστες του τηλεφώνου αυτού. Αυτό το οποίο όμως που μου παρουσιαστεί σε εμένα είναι ότι όταν η μπαταρία του πέφτει κάτω από το 25% και εκείνη την στιγμή σερφάρω στο YouTube, κάτι παθαίνει και σταματά να παίζει και απλώς φορτώνει και φορτώνει χωρίς αποτέλεσμα. Και μόλις του κάνω επανεκκίνηση τότε το πρόβλημα λύνεται. Δεν ξέρω τί ακριβώς συμβαίνει. ????. Και κάτι τελευταίο: από χθες η εφαρμογή GMAIL δεν μου συγχρόνιζε και δεν άνοιγε καθόλου. Δεν ξέρω εάν είναι θέμα της συσκευής ή της εφαρμογής. Έκανα επανεκκίνίσεις , μήπως φτιάξτει αλλά τίποτα και ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε όταν από το playstore κατάργησα την εγκατάσταση, που δεν καταργείται πραγματικά, αλλά σου επαναφέρει την προηγούμενη ενημέρωση του.... και μετά την ενημέρωση κανονικά, δούλεψε μία χαρά, ευτυχώς. Αυτά είχα να αναφέρω. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το YouTube, που ανέφερα πριν,ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ

Username