What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
panagispap90

Την παρελαβα και εγω. Καποιες ερωτησεις που θελω να κανω ειναι οι εξης:

1. Οσο πιο πολυ γαλα βαζεις τοσο λιγοτερη ωρα κανει; Εβαλα κοντα στη μια γραμμη και αργησε χαρακτηριστικα, τοσο που νομιζα οτι κολλησε και το πατησα εγω να τερματισει. Με το γαλα στη πρωτη γραμμη ξεπερναει τα 4 λεπτα.

2. Οσο δουλευει κανει σε αραια διαστηματα ενα ανεπαισθητο "τικ";

3. Ιδια γραμμη, ιδιο γαλα, διαφορετικα αποτελεσματα. Ισχυει ή ειμαι τρελος;

Username

2 Replies

asimakik

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αντίθετα αν βάλω περισσότερο γάλα θα πάρει και περισσότερη ώρα να ζεστάνει. Το διαφορετικό αποτέλεσμα φαντάζομαι εννοείς και με ίδιο αναδευτήρι, σωστα? (γιατί έχει δύο, είναι στο κάτω μέρος της βάσης). Το τικ που λες, εμένα το κάνει όταν τελειώνει πάντως.

Username
maria_xristina49

1.αυτο παρατήρησα και εγώ και το σταματάω μόνη μου στην θερμοκρασία που αντέχει το χέρι μου,γιατί αν καεί πολύ κόβει το γάλα και γίνεται νερό!
2. Αυτό το τικ δεν το έχω ακούσει αλλά εμένα κάποιες φορές κάνει σαν να τρίζει ο πάτος με την συσκευή και τότε τον σηκώνω και το ξανά βάζω.
3.δεν κατάλαβα τι εννοείς!

3 Comments

panagispap90

Στο 3 εννοω οτι αν βαλω σημερα ιδιας μαρκας γαλα σε μια γραμμη και βαλω και αυριο το γαλα ιδια μαρκας στην ιδια γραμμη, θα εχω διαφορετικους χρονους παρασκευης και πιθανον διαφορετικες υφες.

Στο 2 εννοω οτι οσο δουλευει, μετα απο καποια ωρα, ανα 15 δευτερολεπτα κανει ενα ανεπαισθητο τικ σαν θερμοστατης.

panagispap90

Γενικα δεν μου εχει φτιαξει ποτε αφρογαλα κατω απο 3 λεπτα. Αν ειναι λογικο, πασο.

maria_xristina49

Έχω δοκιμάσει μόνο ζεστό αφρογαλα το οποίο γίνεται μέσα Σε 50" με 1'!!! Κρύο δεν πίνω οπότε δεν έχω άποψη!!!

Username