What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Ioanna_Skorda

Ποιο απο τα 3 εξαρτήματα χρησιμοποιούμε για ζεστό αφρόγαλα;
Επίσης έχουν κάποια διαφορά τα 2 με τα δοντάκια μεταξύ τους; (το ένα λεει mix το αλλο foam)

Κ τελική ερώτηση, κλείνει μόνο του όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία;
Δεν το έχω θέσει ακόμα σε λειτουργία κ δεν μου έχει έρθει ένθετο με οδηγίες στα ελληνικά (ούτε στα αγγλικά.)

Username

2 Replies

iounios12

Το εξάρτημα με τα δοντάκια που έχει μέσα στη κούπα και 1 ακόμα ανταλλακτικό στο κάτω μέρος της βάσης, αυτό είναι για το αφρόγαλα. Το άλλο είναι για όταν θέλετε απλά να ζεστάνετε κάποιο ρόφημα. Ναι σταματά μόνο του, όταν φτιάχνει το αφρόγαλα ή ότι άλλο ζεσταίνετε, αλλά η συσκευή δεν απενεργοποιείται μόνη της, πρέπει να τη βγάλετε απο την πρίζα. Σας βάζω τον σύνδεσμο να κατεβάσετε τις οδηγίες χρήσης απο αυτό τον σύνδεσμο. Επίσης αν γκουκλάρετε το συσκευή για αφρόγαλα MS 3326 θα βρείτε και άλλα site που έχουν αναλυτικές πληροφορίες. https://www.profitstore.gr/images/stories/pdfs/ms_3326.pdf

1 Comment

mouzas

Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Την έχω μόνιμα στην πρίζα και όταν τελειώσει την ανάδευση και σταματήσει, σβήνει μόνη της. Μήπως η δική σας έχει κάποιο πρόβλημα;

Username
mouzas

Χρησιμοποιούμε αυτό με τα δοντάκια. Αυτό χωρίς δοντάκια είναι για να ζεσταίνει απλά το γάλα και για παρασκευή σοκολάτας. Εγώ όμως χρησιμοποιώ για την σοκολάτα αυτό με τα δοντάκια. ΝΑΙ κλείνει αυτόματα, ανάλογα με την ποσότητα του γάλακτος που του βάζουμε. Βέβαια μπορούμε να το σταματήσουμε και πιό πρίν αν θέλουμε. Συμβουλή. Μην το τρίβετε με σφουγγάρι. Καλύτερα αμέσως μετά την λειτουργία του ξέπλυμα της κανάτας με νερό και καθάρισμα με το χέρι. Για να μην χαλάσει η αντικολλητική επίστρωση...

1 Comment

iounios12

Ναι έχετε δίκιο, μετά τη χρήση αρκεί πλύσιμο με ένα μαλακό σφουγγάρι ή νερό και καθάρισμα με πανί ή χαρτί κουζίνας.

Username