What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GToleas

Καλησπερα! Εχω την αφρογαλιερα πανω απο 1 χρονο και μπορω να πω οτι εχουμε μεινει πολυ ευχαριστημενοι με την αποδοση της αλλα ξαφνικα απλα σταματησε να λειτουργει! Βαζουμε το δοχειο με το γαλα πανω στην βαση,παταμε το κουμπακι και απλα αναβουν τα φωτακια.Δεν περιστρεφει το αναδευτηρι,δεν ακουγεται κατι! Αν σε αυτη την κατασταση πας να σηκωσεις το δοχειο (1-2 εκατοστα σηκωμα εννοω οχι να το αφαιρεσεις) ακουγεται οτι το μοτερ παιρνει μπροστα αλλα αν το ακουμπησεις ξανα στην βαση ενω τωρα ακουγεται ο ηχος του μοτερ παλι δεν περιστρεφεται τιποτα.Ειναι εκτος εγγυησης και σκεφτομαι να το ανοιξω να δω αν μπορεσω να το φτιαξω μονος μου αλλα μιας και δειχνει τελειωμενη υποθεση ηθελα να ρωτησω...το εχει κανει αυτο που περιγραφω σε καποιον αλλο? και αν ναι..εφτιαξε?

Username

3 Replies

iounios12

Αν είναι μες στην εγγύηση να το δώσετε να σας το φτιάξουν ή να το αλλάξουν. Εμένα πάντως ευτυχώς δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μετά απο χρήση σχεδόν 2 ετών. Να πω βέβαια ότι το χρησιμοποιώ περίπου 2 φορές την εβδομάδα

Username
mstoyannou

και σε μένα έκανε το ίδιο με τη πρώτη. Αγόρασα δεύτερη πριν ένα χρόνο και τώρα ενω δουλεύει το μοτέρ και γυρνάει ... δεν ζεσταίνει το γάλα. Θα πάω για τρίτη.....

Username
Sofia_Liveri

το ιδιο και σε μενα...η δευτερη που πηρα..γιατι και η πρωτη το ιδιο επαθε ..τωρα θα την ξαναπαρω..γιατι κανει πολυ καλα τη δουλεια της

Username