What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
magda_galani

χρησιμοποιώ την Vichy Ideal Soleil BB Tinted Dry Touch Face Fluid Mat SPF50 50ml και είμαι πολλή ευχαριστημένη, ωστόσο επειδή έχω πανάδες σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο προϊόν. υπάρχει κάποια που έχει χρησιμοποιήσει τις 2 αυτές αντιηλιακές για να μου πει σχετικά με το χρώμα και το αποτέλεσμα στην όψη. έχει μεγάλη διαφορά? φοβάμαι μήπως η anti dark spot είναι αρκετά πιο σκούρη. ή αν αφήνει πολύ γυαλάδα.

Username

2 Replies

Username
Dimitra#Pap

Είναι μια πολυ καλη αντιηλιακη κρεμα με χρωμα για σταρατη επιδερμιδα που μαυριζει το καλοκαιρι. Εχει ελαφρως κιτρινωπη αποχρωση και οχι ροζ. Δεν αφηνει γυαλάδα, καθώς είναι για πιο λιπαρο δερμα. Εγω εχω λιπαρή επιδερμίδα και με βολεύει τοσο πολυ που τη χρησιμοποιώ αντι για make up το πρωι τους καλοκαιρινους μηνες (μονο το καλοκαίρι τη χρησιμοποιώ). Βεβαια, επειδη εχω μεγαλο πρόβλημα με τις παναδες, χρησιμοποιώ απο κατω παντα τη rilastil d clar uniforming & depigmenting cream spf50+ ως ενισχυση. Αυτη ειναι πιο λιπαρή αλλα απορροφαται μετα απο λιγη ωρα απο την επιδερμίδα. Αυτη, της rilastil δλδ, τη χρησιμοποιώ παντα οταν βγαινω απο το σπίτι χειμωνα-καλοκαιρι κατω απο το make up.

Username