Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stergios_s

Ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια ? ακούγεται συνέχεια και ειδικά όταν γκαζώνει ? σε εμένα το κάνει και είναι ενοχλητικό, η θερμοκρασία της CPU κυμαίνεται από 35οC έως 60οC
Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να επικοινωνήσω με το service της HP για τον θόρυβο?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

GAMELOGY77

Η χρήση το καλοκαίρι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερο εγώ έχω φτάσει και 85 βαθμούς δεν παίζει ρόλο από την στιγμή που δούλευει το να έχεις ανεμιστήρες οι οποίοι δουλεύουν με το παραμικρό είναι καλό γιατί δεν έχεις thermal throttling

Όνομα χρήστη
johngennaios

να ρωτησω κτ ασχετο?ips οθονη οι γωνιες θεασης μονο σε μενα ειν αθλιες?δλδ μισο ποντο να εισ απο το κεντρο μαυριζει!!λαθος μοντελο μου εστειλαν?χδ

Όνομα χρήστη
Kostas_ms

Συνέχεια δουλεύει, όπως και στο g7 255 που έχω με τον 3200u. Γενικά είναι λίγο "αψυχολογητες" οι στιγμές που θα ανεβάζει είτε στροφές είτε θερμοκρασίες και έχει πάρα πολλες και συχνές διακυμάνσεις. Στο προηγούμενο dell με i7 7500u μέχρι 45 βαθμούς δεν λειτουργούσε καθόλου ο ανεμιστήρες. Πχ, Μέχρι τους 55 λειτουργούσε πρώτη σκαλα, μετά δεύτερη και πάει λέγοντας.
Για την εποχή ειναι ένα τίμιο low budget εργαλείο επομένως θεωρώ φυσιολογική τη συμπεριφορά.

2 Σχόλια

__peris__

Στα περισσότερα Laptop της αγοράς μπορείς να ρυθμίσεις μέσω BIOS αν το ανεμιστηράκι θα είναι μόνιμα ανοιχτό ή όχι. Σε Laptop HP 5ετίας πλέον υπάρχει αυτή η ρύθμιση και προσωπικά με έσωσε γιατί ο υπολογιστής λειτουργεί Idle τις περισσότερες ώρες της ημέρας με περίπου 30 βαθμούς (εντάξει πάει και 60 και 70 under load) και όπως καταλαβαίνετε ήταν κάπως ενοχλητικό το Laptop να είναι κυριολεκτικά κρύο και παρόλα αυτά να ακούω το ανεμιστηράκι. Με αυτή τη ρύθμιση το Laptop είναι κυριολεκτικά αθόρυβο μέχρι τους 34 βαθμούς, στους 35 ξεκινάει πρώτη σκάλα το ανεμιστηράκι. Ίσως να υπάρχει παρόμοια ρύθμιση και σε εσάς. Η ρύθμιση θα ονομάζεται Fan Always On ή κάτι παρόμοιο.

Kostas_ms

Το έχω αναφέρει σε αλλο σχόλιο αυτό που λες. Αν και πάλι ξεκινάει να δουλεύει εύκολα.

Όνομα χρήστη
-21grams

Με απασχόλησε/-εί κι εμένα ο θόρυβος και καταλήγω στο συμπέρασμα πως η ενόχληση δεν αφορά τόσο την ένταση, αλλά περισσότερο το φάσμα συχνοτήτων.
Οποιοδήποτε laptop θα ανεβάσει στροφές (και αναπόφευκτα θα ακουστεί) κατά τη λειτουργία απαιτητικών εργασιών/υψηλού φόρτου. Δυστυχώς σε αυτό, ο θόρυβος είναι αισθητός και στο ρελαντί.

1 Σχόλιο

stergios_s

Επικοινώνησα και με το service της HP για το θέμα του θορύβου και μου είπαν ότι το θεωρούν φυσιολογικό, είναι θέμα υλικού που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του laptop (ανεμιστήρας) κάποιοι, αούγονται περισσότερο και κάποιοι άλλοι όχι, αν πάλι πιστεύω ότι είναι υπερβολικός ο θορυβος να επισκεφθώ κάποιο τεχνικό σε κατάστημα Κωτσόβολος που συνεργάζονται για προληπτικό έλεγχο

Όνομα χρήστη