το μέγεθος της μπάλας? φτάνει 1 μπάλα σε περίπτωση πυρκαγιάς ηλεκτρικού αυτοκίνητου ή δεν υπάρχει σωτηρία λόγω μπαταρίας?
See in detail the terms of use for the Product Questions
το μέγεθος της μπάλας? φτάνει 1 μπάλα σε περίπτωση πυρκαγιάς ηλεκτρικού αυτοκίνητου ή δεν υπάρχει σωτηρία λόγω μπαταρίας?
2 Replies
Το πιο σημαντικό είναι να φροντίζεις ώστε να μη πάρει φωτιά. Να έχεις πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις.
Να ακολουθείς το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή.
Να βρεις ένα καλό ειδικό συνεργείο!!!
Πάντως με τα υπάρχοντα πυροσβεστικά μέσα, δίχως να είμαι ειδικός, θεωρώ πως πάρα πολύ δύσκολα αντιμετωπίζεται μια φωτιά σε μπαταρίες λιθίου, οπότε ούτε με 20 ούτε με 50, τέτοιες μπάλες μπορείς να αντιμετωπίσεις, ένα τέτοια περιστατικό.
Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να έχεις μια καλή ασφάλεια φωτιάς, σε μια σοβαρή ασφαλιστική εταιρία, και να ελπίζεις το πιθανότερο και λογικό, δηλαδή να μη σου τύχει.
Αν ωστόσο, φανείς άτυχος, διάβασε το παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένος.
Όσο μπορεί να είσαι!!!
Για την προστασία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να έχετε έναν πυροσβεστήρα ξηράς σκόνης ή διοξειδίου του άνθρακα για γενική χρήση, καθώς και έναν ειδικό πυροσβεστήρα για φωτιές μπαταριών λιθίου, αν είναι δυνατόν.
Αυτό εξασφαλίζει ότι είστε προετοιμασμένοι για ένα ευρύ φάσμα περιστατικών που μπορεί να προκύψουν.
Ίσως αν προλάβεις τη φωτιά στο ξεκίνημα της κάτι να καταφέρεις.
Στο χώρο στάθμευσης εγώ θα επέλεγα δυο αυτόματους 12-κιλους πυροσβεστήρες οροφής. Βασικά εγώ το έχω κάνει στο δικό μου πάρκινγκ, σε αυτοκίνητο που λειτουργεί και με υγραέριο. Χρήσιμος επίσης ένας wifi ανιχνευτής με δυνατή σειρήνα και ειδοποίηση στο κινητό.