Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kwstas_CS

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση για το προϊόν.. αλλά θέλω σίγουρη απάντηση για να μην χαλάσω τσάμπα λεφτά και μου μείνει…το ρουτερ μου είναι στο σαλόνι και έχω καλώδιο περίπου στα 6 με 7 μέτρα για να φτάνει στο γραφείο μου. Επειδή η κοπέλα μου με έχει ζαλίσει και δεν θέλει να το βλέπει στο πάτωμα (Γυναίκες) αλλά έχει και ένα δίκιο διότι είναι ένα ξέμπαρκο καλώδιο χυμένο στο πάτωμα.. με αυτό το πραγματακι υπάρχει λύση; Έχω 100αρα σύνδεση και σκέφτομαι να το αγοράσω! Αλλά και πάλι θα το συνδέσω με Ethernet και όχι με WiFi.. τώρα έτσι όπως είμαι πιάνω 94 πάνω κάτω.. με αυτό θα είναι το ίδιο; Απλά να μου απαντήσει ένας που είναι γνώστης ή χρήστης του συγκεκριμένου προϊόν. Ευχαριστώ πολύ αλάνια!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Leonidas_Papaioannou6

εχω εδω και 4 χρόνια powerline TPLink σε 3 σημεια (15μ laptop, 20μ tv, ενα 5μ tv), κατεβάζω σε όλα με ethernet max. 40+mbps απο 200mbps ftth στο router, το δε extender TPLink δίνει wifi max. 50-60Mbps... τα powerline δεν δουλευουν καλα σε τριφασικο δίκτυο.

Όνομα χρήστη
patrickdrd

powerline χρειαζεσαι εσυ, παρε πχ ενα τετοιο: https://www.skroutz.gr/s/23714096/TP-LINK-TL-PA4010P-KIT-v5-Powerline-Diplo-gia-Ensyrmati-Syndesi-me-Passthrough-Priza-kai-THyra-Ethernet.html
βαλε το ενα στην πριζα του ρουτερ και το αλλο στην πριζα του υπολογιστη σου, συνδεσε τα δικτυα και στις 2 περιπτωσεις και καθαρισες, θα παιρνεις ιντερνετ απ το ρευμα, το χα κανει πριν χρονια κ σωθηκα!

2 Σχόλια

Kwstas_CS

Ευχαριστ πολυ φιλε μου! Μια ερωτηση ειχες αντιμετωπιση καμια απωλεια συνδεσης με την ταχυτητα σου? π.χ να ειχες 100 και να σου εδειχνει 50 η 60 ας πουμε? η σου κοβοταν το ιντερνετ?

idkMyName

@Kwstas_Cs , με powerline είναι αλήθεια ότι ειδικά όσο πιο περίεργη καλωδίωση έχει το σπίτι σου, και άλλοι παράγοντες, επηρεάζουν αρκετά την ταχύτητα. Μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι είχα κάτι TP LINK powerline, με 100σταρα γραμμή, και στο PC μου έφταναν max 35 MBps! Απλά να το γνωρίζεις αυτό, αν θέλεις να προβείς σε αγορά powerline. Αν οι ανάγκες σου δεν είναι απαιτητικές, φυσικά μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά των Powerline. Αν όμως παίζεις πολλά παιχνίδια και γενικά θέλεις γρήγορη και αξιόπιστη αγορά, καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου...!

Όνομα χρήστη