What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
IoannaIoannaIoannaIoanna

Ποια κρεμα νυκτός χρησιμοποιείτε εσείς μετά που να μην δημιουργεί πρόβλημα σε συνδυασμό με την ρετινολη?

Username

2 Replies

Lina_Lou58

Θρς μια πολυ καλη απλη ενυδατικη. Cerave ειναι η καλυτερη επιλογη

Username
STEFANIA_KAPETANAKI22

Εάν δεν έχεις συνηθίσει τη ρετινολη σε μεγάλες συγκεντρώσεις (πάνω από 1%) τότε σίγουρα πρέπει να αποφύγεις κρεμες που έχουν επίσης ρετινολη στη σύνθεση τους, αλλά και κρεμες που έχουν απολεπιστικους παράγοντες πχ οξέα φρουτων- AHA, σαλικυλικο οξύ κτλ. Μια οποιαδήποτε καλή ενυδατικη με υαλουρονικο οξύ και μαλακτικα συστατικά θα είναι ότι πρέπει. Πολύ καλός συνδυασμός με τη ρετινολη είναι και οι κρεμες με βιταμίνη Ε. Εγώ χρησιμοποιώ τη visibly different της Elizabeth arden- 75ml , κρατάει για πάντα αλλά και πιο απλές, πχ fito + ενυδατικες που είναι πολύ καλές σε καλή τιμή

1 Comment

Δήμητρα...

Καλά τα λες αλλά οι κρέμες με υαλουρονικό πρέπει να μπαίνουν σε νωπή επιδερμίδα αλλιώς θα στεγνώσουν το δέρμα. Όποτε μετά από ορό ρετινόλης το δέρμα είναι στεγνό και δεν ξέρω αν κάνει να μπει κρέμα με υαλουρονικό. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με κρέμες με γλυκερίνη, συστατικό που έχουν όλες οι κρέμες νομίζω. Πραγματικά αυτο με τα συστατικά που κρατάνε υγρασία και χρειάζονται υγρασία για να δουλέψουν με έχει μπερδέψει.

Username