Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nontasacdc

Καλησπέρα.απο ένταση είναι δυνατό.;το θέλω για το τρακτέρ και έχει πολύ θόρυβο θα ακούγετε αρκετά;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Diomidis_Megas

Το καλύτερο στα λεφτά του,αν θες για τρακτέρ πάρε ένα με 30 βατ και πάνω, σκάσε ένα 100ρικο και πάρε καλό,γνώμη μου,εγώ στο μηχανάκι το έχω και μου κάνει τη δουλειά...πάντως ναι είναι δυνατόν και μπασατο,με μια εφαρμογή που ανεβάζει ήχο και μπάσα γίνεται δύοε τρία κλικ πιο δυνατό...

4 Σχόλια

s.tzimas

και εγώ για μηχανή το θέλω ... έχω μια ,honda Shadow (τσοπερ ) με πολύ ένταση στο μοτέρ ... λες να κάνει η να δω κάτι πιο δυνατό ; επίσης βολεύει η σύνδεση του πάνω στη μηχανή ;

Diomidis_Megas

Αν είναι για τσοπερ ε όχι ρε ψηλέ μου κρίμα να το πάρεις,για την τσοπερ καλύτερα να πάρει η δύο τέτοια σαν ζεύγος η κάτι αρκετά πιο δυνατό πχ 50 βατ αν είναι να πηγαίνεις εκτός πόλης για εντός πόλης δε θα σε κάνει γιατί όταν πας να αλλάξεις ταχύτητα ανεβάζεις στροφές και όπως λες ότι φωνάζει η μηχανή σου θα σου πρότεινα κάτι αρκετά πιο δυνατό,σε μένα το 50αρη αυτόματο που είναι με κάνει τη δουλειά που έχω βάση πίσω απ' τη μπροστινή μάσκα κάτω απ' το τιμόνι!!!

Diomidis_Megas

5 ευρώ και σου λέω το πρόγραμμα ????????????.
Πλάκα σε έκανα φυσικά,λέγεται bass boost ,μια κονσόλα του ντιτζέι ας που ε ότι δείχνει.

Όνομα χρήστη