Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Hermes_Psychopompos

Παίδες, έχω μια ερώτηση η οποία με «καίει». Αυτή είναι η οθόνη που θα παραγγέιλω σε λίγες μέρες. Προς το παρόν είμαι με 1660 Super. Μαζί με την οθόνη, περιμένω διακαώς και την RTX 4060. H ερώτηση, τώρα, υπάρχει περίτπωση μέσω NVIDIA Control Panel να μειώσω τα Hz; Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα 144Hz. Μπορώ να τα μειώσω σε 2560x1440@90Hz επί παραδείγματι; 90Hz είναι υπεραρκετά για μένα καθώς πάντα παίζω με VSync On and FPS Limiter at 88FPS. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η μόνη περίπτωση να απενεργοποιήσω το VSync είναι όταν το G-Sync δουλεύει άψογα.

Επίσης, από ότι καταλαβαίνω δεν είναι Native 10 bit. 8bit + FCR όπου όπως λένε δεν υπάρχει καν διαφορά. Εξαλλου, οι 8bit παλιότρες οθόνες στο ίδιο μοτίβο, 6bit + FCR.

Επιπροσθέτως, υπάρχει φθηνή 4κ αλλά μόνο 60FPS. Το καλό είναι πως έχει 95% DCI=0P 3. Επίσης, 4κ στις 27 ίντζες είναι ότι καλύτερο. PPI με εκπλικτική ευκρίνεια αλλά εν πάση περιπτώσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

alex82ts

Ναι μπορεις να μειωσεις τα hz σε οτι θελεις. ΓΙα να βαλεις οτι θελεις σε Hrz πρεπει να εχεις ενα προγραμματακι οπου λεγεται CRU Monitor. Εκει φτιαχνεις costum hz,

Όνομα χρήστη