Έκανα βλακεία και δεν είδα ότι είναι συμβατή μέχρι 32gb κάρτα cd και αγόρασα 128gb ! Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει απλά να μπορώ να αποθηκεύσω μόνο 32gb ή πρέπει να αλλάξω την κάρτα ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έκανα βλακεία και δεν είδα ότι είναι συμβατή μέχρι 32gb κάρτα cd και αγόρασα 128gb ! Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει απλά να μπορώ να αποθηκεύσω μόνο 32gb ή πρέπει να αλλάξω την κάρτα ;
1 Απάντηση
Καλησπέρα. Πολλές συσκευές όπως π.χ. laptop αναγράφουν τι υποστηρίζουν μέχρι μια ορισμένη χωριτηκότητα π.χ. 256GB διότι μέχρι εκεί δοκιμάστηκαν απο το εργοστάσιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέυουν σωστά με παραπάνω. Πολύ πιθανό να δουλέψει και με τα 128GB (50-50 θα ελεγα οι πιθανοτητες απο την εμπειρία μου με υπολογιστές). Ψάξε στο διαδίκτυο αν το έχει επιχειρήσει κανείς σε κανένα forum/Reddit και αν βρεις κάτι τότε άνοιξε την συσκευασία της SD με τα 128GB. Η ασφαλείς επιλογή αν δεν την έχεις ανοίξει ήδη είναι επιστροφή και αγορά 32GB προφανώς. Αν βγάλεις άκρη με τα 128 και το θυμηθείς άφησε μια απάντηση καθώς σκέφτομαι και εγω να αγοράσω την συγκεκριμένη κάμερα - έχω ήδη μνήμη 128 στα χέρια μου.
1 Σχόλιο
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , ανάλογα με το τι θα κάνω με τις κάρτες θα σου γράψω για να γνωρίζεις ! Να σαι καλά !