Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
John_Magkas9839

Γνωρίζει κανείς πως ανταποκρίνεται η LG στην εγγύηση καμένου/stuck pixel?
Πόσο καιρό παίρνει να γίνει η αξιολόγηση/αντικατάσταση του προιόντος και με ποιό τρόπο? ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Konstantinos_Kalogeras

Μου είχε τύχει πριν από χρόνια monitor με καμμένο pixel ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με την αντιπροσωπεία τους, μέσα σε μια εβδομάδα ήρθε άτομο από την LG μου έφερε καινούρια μέσα στο κουτί της και αυτή που είχα δεν κάθισε κάν να την ανοίξει να δει το pixel.
ΠΟΛΥ ευχαριστημένος!

Όνομα χρήστη
FrostJotun

Εαν ειναι αγορασμενη η οθονη απο επισημο καταστημα-μεταπωλητη, η εγγυηση 0 pixel που δινει η LG, πιστευω ειναι αμεση. Σε παλαιοτερη περιπτωση που μου ειχε τυχει να αναβοσβηνει το panel, με ενα απλο τηλεφωνημα, ηρθε σπιτι ατομο της LG απλα μου αφησε μια καινουρια οθονη και πηρε την παλια.

3 Σχόλια

John_Magkas9839

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, πρόσφατα αγόρασα μια οθόνη κ είχε καμένο πίξελ, την έστειλα πίσω και περιμένω ακόμα απάντηση, ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο καλή και η δική μου περίπτωση και να μην υπάρχει άλλη ταλαιπωρία.

FrostJotun

Μπερδεμένη κατάσταση γενικά. Για να ισχύσει η εγγύηση 0 pixel-3 χρόνια που την δίνει μόνο η LG Hellas, και όχι άλλων χωρών, πρέπει να έχει εισαχθεί η οθόνη (ή οτιδήποτε άλλο) στην αγορά από αυτήν. Μετά πρέπει το κατάστημα να είναι επίσημος μεταπωλητής της. Πολλά καταστήματα, ακόμα και μεγάλων αλυσίδων, δεν το ξεκαθαρίζουν αυτό, και γράφουν "εγγύηση κατασκευαστή" για παράδειγμα, όπου μπορεί να εννοούν και LG άλλης χώρας, επειδή συνήθως δεν τα εισάγουν μέσω της LG Ελλάδος. Και μετά υπάρχει η εγγύηση απλά του κάθε καταστήματος. Εάν τύχει τέτοια περίπτωση, τραβιέται πολύ το θέμα όπως καταλαβαίνεις γιατί οι ευθύνες πάνε δεξιά και αριστερά.

John_Magkas9839

Ευχαριστώ για την απάντηση, έτυχε πριν 1-2 μήνες να πάρω μια οθόνη της Lg απο σκρουτζομάγαζο, ήρθε με 1καμμένο πίξελ,την έστειλα πίσω,και παρόλο που τράβηξε αρκετό καιρό η αντικατάσταση.. την δέχτηκαν και μου έστειλαν καινούργια.

Όνομα χρήστη