What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Keagro

Σήμερα παρέλαβα!!!Ξεκίνησα με τις οδηγίες για την πρώτη χρήση.Γεμισα νερό και τον βραστηρα αφήνοντας περιπου 3-4 εκατοστά πριν φτάσει στο max., ρύθμισα στους 100 βαθμούς.....όταν το κόντευε στο 100 για να τελειώσει άρχιζε να βγάζει από το στόμιο νερό..δλδ το πετούσε έξω από κει ....είναι δυνατόν?και στη δεύτερη ίδια προσπάθειά το ίδιο έγινε!Συναινεί σε κάποιον?στη τρίτη προσπαθεια το γέμισα λίγο περισσότερο από τη μέση και όλα οκ

Username

2 Replies

sebastian787

Δεν το γεμιζουμε μεχρι πανω με νερο. Επισης απο την εμπειρια μου εως τωρα μετα απο πολλες χρησεις που φτανει στους 100 κανει τσαφ και σβηνει ο θερμοστατης και μετα δεν επανερχεται(δεν λειτουργει) για καποια λεπτα. Το ιδανικο θα ειναι να το κλεισεις χειροκινητα μετα τους 95 βαθμους παραδειγμα αν χρειαζεσαι βραστο νερο ή να το ρυθμιζεις να σταματαει στους 90 βαθμους αυτοματα. Ετσι λειτουργει αψογα.

Username
Pithonas

Το δικό μου μοντέλο δυστυχώς ήταν ελαττωματικό και όταν το βάζεις να βράσει στους 100 βαθμούς, τότε ο αισθητήρας δε φτάνει ποτέ στους 100 βαθμούς με αποτέλεσμα το νερό να βράζει ασταμάτητα και να τρέμει ο βραστήρας από το κόχλασμα και να πετάει νερά έξω. Πολύ κακό γιατί μπορεί να γίνει βραχυκύκλωμα και να καεί σπίτι. Ενημέρωσα το κατάστημα από όπου το πήρα και μου είπαν πως πρέπει να μιλήσω με την εταιρεία , έστειλα στην εταιρεία και τους εξήγησα τι συμβαίνει (τον είχα στην κατοχή μου μόνο 1 βδομάδα) τους έστειλα και βίντεο και η μόνη απάντηση που είχα από μια "κυρία" εκεί πέρα είναι να σιγουρευτώ μήπως έχει άλατα ο βραστήρας. Δηλαδή λίγο έως πολύ απατεωνιά το βλέπω αυτό (ξέρουν το πρόβλημα και απλά αποφεύγουν να απαντήσουν), πως γίνεται να δίνεις μια τέτοια απάντηση για ένα προϊόν το οποίο δεν έχει ΙΧΝΟΣ άλατος, είναι μιας ΒΔΟΜΑΔΑΣ, απλά απαράδεκτη η "κιουρία".

Νομίζω έχουμε παρόμοιο πρόβλημα, πλέον απλά δε βάζουμε τον βραστήρα ΠΟΤΕ στους 100 βαθμούς, μέγιστο 90 βαθμούς και όλα είναι καλά.

Έχει ελάττωμα με τον αισθητήρα του και στους 100 βαθμούς δε λειτουργεί σωστά. μεγάλη προσοχή.

Username