Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nikoletou

Με προβληματίζει να τον αγοράσω λόγω πίεσης νερού. Για ένα απλό ντουζ πιστεύω θα κάνει αλλά τι γίνεται με τα μαλλιά των γυναικών που χρειάζονται πίεση νερού;; Κατά πόσο μπορεί ο συγκεκριμένος να αποδίδει στους 55 βαθμούς; Πόσο μάλλον το χειμώνα που το νερό μπαίνει κρύο.

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

GENEM

Η πραγματική θερμοκρασία που χρειαζόμαστε για ντους είναι 35-40 βαθμούς. Ορισμένοι άνθρωποι στο ντους τους μπορεί να θέλουν ως και max 41-42 βαθμούς. Συνεπώς, δεν χρειάζεται η συσκευή να βγάλει 50-55 βαθμούς. Για την κουζίνα χρειαζόμαστε 45-50 και για πλύσιμο χεριών 32-35 βαθμούς.

Όνομα χρήστη
GENEM

Η πραγματική θερμοκρασία που χρειαζόμαστε για ντους είναι 35-40 βαθμούς. Ορισμένοι άνθρωποι στο ντους τους μπορεί να θέλουν ως και max 41-42 βαθμούς. Συνεπώς, δεν χρειάζεται η συσκευή να βγάλει 50-55 βαθμούς. Για την κουζίνα χρειαζόμαστε 45-50 και για πλύσιμο χεριών 32-35 βαθμούς.

Όνομα χρήστη
Nikos_Platis

Προσωπικά έχω τον ταχυθερμοσίφονα σε σειρά με τον ηλιακό. Τις πολύ κρύες ημέρες χωρίς ηλιοφάνεια ανάβω μερικά λεπτά τον ηλιακό και μετά κάνουμε μπάνιο με τον ταχ/να...

1 Σχόλιο

GENEM

Σωστά ! Τις πολύ κρύες μέρες όπως αναφέρετε, αν απλά ''σπάσει'' το παγωμένο νερό με αυτό το ''κόλπο'' υπάρχει μεγαλύτερη απόδοση.

Όνομα χρήστη

5 Σχόλια

GENEM

Όλα ρυθμίζονται σε σχέση με τη ροή και την θερμοκρασία. Καθώς είναι ο ισχυρότερος μονοφασικός ταχυθερμαντήρας της αγοράς αποδίδει αρκετά καλά και τον χειμώνα. Σε περιοχές με ιδιαίτερα παγωμένο νερό εισόδου (Βόρεια Ελλάδα π.χ. Φλώρινα ... και ορεινές περιοχές ή ακόμα και σε άλλες περιπτώσεις), ζητήστε οδηγίες από την αντιπροσωπεία της ΓΕΝΕΜ ή ακόμα με το διαθέσιμο ειδικό ντους (τηλεφωνάκι) υψηλής απόδοσης που εκτοξεύει την απόδοση !

nikoletou

Κατοικώ στη Βόρεια Ελλαδα με κρύο νερό γι αυτό με απασχολεί η πίεση του νερού..

Ionas_Koskinas

Εγω στην αθηνα και πίεση 0
Η μόνη λύση να το βάλεις πολυ κοντα στο ντους

GENEM

Σε μεγάλες αποστάσεις υπάρχουν απώλειες στην απόδοση. Συνεπώς, όσο πιο κοντά στο ντους τόσο το καλύτερο στην απόδοση. Ένα ντους με λεπτές τρύπες αυξάνει κατά 60-70% την πίεση.

Όνομα χρήστη