Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mitsoklas1_sousourada

Καλησπέρα , μια ερώτηση τα φώτα τρεμοπαιζουν όταν λειτουργεί ο ταχυθερμοσιφονας ενώ απ' ότι λέει τουλάχιστον ο ηλεκτρολόγος μας έχει τοποθετήσει καλώδια κτλ , που μπορούν να τον "σηκώσουν" σύμφωνα με τις προδιαγραφές που δίνετε , καμία ιδεα; Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

GENEM

Καλησπέρα σας.
Πρέπει να σας έχουμε απαντήσει ήδη τηλεφωνικά μετά από σχετική μας επικοινωνία.
Δεν αποτελεί πρόβλημα της συσκευής αλλά ούτε και της εγκατάστασης καθώς είναι φυσιολογική λειτουργία λόγω των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας inverter. Η πρόταση μας είναι να αυξήσετε λίγο τη θερμοκρασία στην οθόνη ή λίγο τη ροή του νερού. Έτσι , δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Εννοείται πως κάνουμε και έναν έλεγχο μήπως και είναι κάποιο καλώδιο στον πίνακα χαλαρό.
Με εκτίμηση
ΓΕΝΕΜ

Όνομα χρήστη
panvel51

καλησπερα εχουμε το ιδιο προβλημα τελικα την πατησαμε

2 Σχόλια

mitsoklas1_sousourada

Καλησπέρα , σε κάποιες λάμπες οικονομίας όχι led δεν είναι τόσο εμφανές το πρόβλημα , θα προσπαθήσω να αλλάξω κάποιες να δω αν πιάσει. Αλλά γενικά δεν ακούω άλλον εκτός από εσάς κι εμένα να παραπονεθεί. Για αυτό ρωτάω την εταιρεία αλλά λαμβάνω την ίδια απάντηση που είναι κι εδώ. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι κανένας άλλος αν αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα δεν του φαίνεται αρκετα σοβαρό ώστε να το αναφέρει. Αν ήξερα απ' την αρχή για αυτό το θεματακι ίσως να έβαζα κανονικό θερμοσίφωνα . Ας περιμένω και τον πρώτο λογαριασμό ρεύματος να δω πόσο πολύ την πατήσαμε τελικά

GENEM

Αν αυξήσετε και άλλο τη θερμοκρασία (π.χ. στους 50-55 βαθμούς) με την υπάρχουσα ροή, η συσκευή δεν θα προλαβαίνει να φτάσει αυτή την υψηλή θερμοκρασία (για ντους θέλουμε 36-42 max γιατί περισσότερο θα είναι πολύ ζεστό) και δεν θα λειτουργεί σαν inverter και συνεπώς δεν θα παίζουν ούτε οι απλές λάμπες. Η εξοικονόμηση ενέργειας θα εξακολουθεί να είναι υψηλή.
ΓΕΝΕΜ

Όνομα χρήστη