What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
K@r@p@p@s77

Έχω ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων σε planetsim και έχω υπόλοιπο 2.80€ έχω ενεργά τα sms και όταν στέλνω μνμ από το κινητό μου για να το ενεργοποιήσω δεν παίρνω απάντηση Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Username

1 Reply

Spookaki

Έχεις απενεργοποιήσει το pin; Τα λαμπάκια αναβοσβήνουν, αν ναι ποια; Πριν στείλεις μήνυμα, κάλεσε τον αριθμό ή ταρακούνησε έντονα την συσκευή για να ξυπνήσει.

4 Comments

K@r@p@p@s77

Το pin είναι απενεργοποιημενο. Ανάβει μόνιμα κίτρινο φωτάκι. Μπορεί να κάνει κλήση η κάρτα αλλά δεν λαμβάνει και δεν στέλνει sms ενώ έχω ενεργοποιήσει τα sms

Spookaki

Εχεις στείλει μήνυμα για "setadminnumber" για να ξέρει σε ποιον αριθμο να στείλει την απάντηση?

K@r@p@p@s77

έχω στείλει και δεν παίρνω απάντηση. Εντωμεταξύ μετά από 2-3 λεπτά σβήνει το λαμπάκι και μένει σβηστό. Σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημα το gps

Spookaki

Έχει 2 λαμπάκια, μπλε (GPS) και κίτρινο (Data). Όποιο αναβοσβήνει σημαίνει ότι δουλεύει, όποιο ειναι μόνιμα αναμένo σημαίνει ότι έχει πρόβλημα.
Αφού στέλνεις μηνύματα, δεν παίρνεις απάντηση και δεν μειώνεται το υπόλοιπο σου. Σημαίνει ότι το tracker δεν τα λαμβάνει καθόλου.
Επιπλέον αφού λες ότι το κίτρινο ανάβει μόνιμα σημαίνει ότι έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο δίκτυο (λογικό αφού δεν έχεις κάνει ρύθμιση).
Θα έλεγα δοκίμασε να βάλεις την sim σε μία άλλη συσκευή και κάνε μία αναπάντητη στον κινητό σου, να είμαστε σίγουροι ότι είναι ενεργοποιημένη η sim.
Αν η sim δουλεύει κανονικά, έχεις απενεργοποιήσει το pin και πάλι δεν λαμβάνει sms, ενώ τα στέλνεις με τη σωστή ορθογραφία τότε μάλλον έχει πρόβλημα.
π.χ. "Admin123456 +306988776655", "GPRS123456", "apn123456 apn"

Username