Έχω ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων σε planetsim και έχω υπόλοιπο 2.80€ έχω ενεργά τα sms και όταν στέλνω μνμ από το κινητό μου για να το ενεργοποιήσω δεν παίρνω απάντηση Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχω ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων σε planetsim και έχω υπόλοιπο 2.80€ έχω ενεργά τα sms και όταν στέλνω μνμ από το κινητό μου για να το ενεργοποιήσω δεν παίρνω απάντηση Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
1 Απάντηση
4 Σχόλια
Το pin είναι απενεργοποιημενο. Ανάβει μόνιμα κίτρινο φωτάκι. Μπορεί να κάνει κλήση η κάρτα αλλά δεν λαμβάνει και δεν στέλνει sms ενώ έχω ενεργοποιήσει τα sms
Εχεις στείλει μήνυμα για "setadminnumber" για να ξέρει σε ποιον αριθμο να στείλει την απάντηση?
έχω στείλει και δεν παίρνω απάντηση. Εντωμεταξύ μετά από 2-3 λεπτά σβήνει το λαμπάκι και μένει σβηστό. Σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημα το gps
Έχει 2 λαμπάκια, μπλε (GPS) και κίτρινο (Data). Όποιο αναβοσβήνει σημαίνει ότι δουλεύει, όποιο ειναι μόνιμα αναμένo σημαίνει ότι έχει πρόβλημα.
Αφού στέλνεις μηνύματα, δεν παίρνεις απάντηση και δεν μειώνεται το υπόλοιπο σου. Σημαίνει ότι το tracker δεν τα λαμβάνει καθόλου.
Επιπλέον αφού λες ότι το κίτρινο ανάβει μόνιμα σημαίνει ότι έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο δίκτυο (λογικό αφού δεν έχεις κάνει ρύθμιση).
Θα έλεγα δοκίμασε να βάλεις την sim σε μία άλλη συσκευή και κάνε μία αναπάντητη στον κινητό σου, να είμαστε σίγουροι ότι είναι ενεργοποιημένη η sim.
Αν η sim δουλεύει κανονικά, έχεις απενεργοποιήσει το pin και πάλι δεν λαμβάνει sms, ενώ τα στέλνεις με τη σωστή ορθογραφία τότε μάλλον έχει πρόβλημα.
π.χ. "Admin123456 +306988776655", "GPRS123456", "apn123456 apn"