Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nikoltr

αν θελήσω να το αφαιρέσω θα αφήσει σημαδι? Θέλω να το τοποθετησω στο πλακακι της κουζινας και οταν ξενοικιάσω να το βγαλω.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

chrisfan

Εγώ σε τοίχο που τοποθέτησα επειδή η κόλλα του είναι πολύ ισχυρή δεν βγαίνει εύκολα και αφήνει σημάδια

Όνομα χρήστη
Costas_Goussios

Σημάδι δεν θα αφήσει αλλά σίγουρα θα χρειαστεί αρκετή υπομονή γιατί η κόλλα είναι αρκετά ισχυρή.Σίγουρα θα χρειαστείς μια σπάτουλα ή μία ξύστρα (αυτές με το ξυραφάκι) .

Όνομα χρήστη
christinasolomos
  1. Δυσκολεύτηκα πολύ να το τοποθετήσω διότι έχει πολύ δυνατή κόλλα οπότε το αυτοκόλλητο δεν έβγαινε και καθώς το αφαιρούσα σκιζόταν τμηματικά και μερικές φορές διπλωνόταν το αυτοκόλλητο και αχρηστευόταν όλο το τετραγωνάκι πριν προλάβω να το βάλω στον τοίχο. Κόλλαγε στα χέρια μου, στο πάτωμα…. παντού!
  2. Όπου κόλλαγε δεν έβγαινε με τίποτα η κόλλα… παίζει στο πάτωμα να έχω ακόμα σημάδια. Επίσης όπου κόλλαγε καταλάθως και προσπαθούσα να το αφαιρέσω κοβόντουσαν κομμάτια και έμενε μαζί και άσπρο αφρολέξ. Τελικά έγινε πολύ ωραίο το δωμάτιο που το τοποθέτησα αλλά δε νομίζω πως θα μπορέσω ποτέ να το αφαιρέσω! Θα χρειαστεί να ξίσω το σοφά!
Όνομα χρήστη