Καλησπέρα ! Το προϊόν παίρνει καλαμάκι ;και είναι κατάλληλο για κρύα ροφήματα;(διατηρεί δλδ και τα κρύα ροφήματα ;)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα ! Το προϊόν παίρνει καλαμάκι ;και είναι κατάλληλο για κρύα ροφήματα;(διατηρεί δλδ και τα κρύα ροφήματα ;)
1 Απάντηση
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μηχανή για γαλλικό με χαρτάκι +θερμός . Δλδ βάζεις χαρτάκι , ρίχνεις καφέ κομμένο και κανείς γαλλικό με ζεστό νερό . Δες την αξιολόγηση μου έχω και βίντεο και θα καταλάβεις .
Αν θες θερμό της ίδιας εταιρίας για ζεστά και κρύα ροφήματα που παίρνει και καλαμάκι τσεκαρε το Wacaco octaroma
2 Σχόλια
Ναι το έχω δει ! Το έχεις δει από κοντά ;ξέρεις αν έχει διαρροές;αν μπορώ δλδ να το βάλω στη τσάντα με το ρόφημα μέσα ; ευχαριστώ για την απάντηση !
το έχω ...Αν είναι όρθιο η αν πέσει η αν το γυρίσεις ανάποδα δεν έχει διαρροές γιατί η σιλικόνη που έχει πάνω , το σφραγίζει πολυ καλά , αν όμως μείνει αναποδογυρισμένο για πολύ ώρα , πιθανόν να έχει μικρή διαρροή . Επίσης Στα ζεστά ίσως είναι πιο επιρρεπής σε διαρροές , γιατί βγάζουν υδρατμούς και αναπτύσεται πίεση μέσα στο ποτήρι και είναι πιθανότερο να χάσει λίγο αν γυρίσει ανάποδα από την σιλικόνη που σφραγίζει την τρύπα .