Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kyrkipariza

Καλησπέρα ! Το προϊόν παίρνει καλαμάκι ;και είναι κατάλληλο για κρύα ροφήματα;(διατηρεί δλδ και τα κρύα ροφήματα ;)

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

dimitrisdimopoulos14

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μηχανή για γαλλικό με χαρτάκι +θερμός . Δλδ βάζεις χαρτάκι , ρίχνεις καφέ κομμένο και κανείς γαλλικό με ζεστό νερό . Δες την αξιολόγηση μου έχω και βίντεο και θα καταλάβεις .

Αν θες θερμό της ίδιας εταιρίας για ζεστά και κρύα ροφήματα που παίρνει και καλαμάκι τσεκαρε το Wacaco octaroma

2 Σχόλια

kyrkipariza

Ναι το έχω δει ! Το έχεις δει από κοντά ;ξέρεις αν έχει διαρροές;αν μπορώ δλδ να το βάλω στη τσάντα με το ρόφημα μέσα ; ευχαριστώ για την απάντηση !

dimitrisdimopoulos14

το έχω ...Αν είναι όρθιο η αν πέσει η αν το γυρίσεις ανάποδα δεν έχει διαρροές γιατί η σιλικόνη που έχει πάνω , το σφραγίζει πολυ καλά , αν όμως μείνει αναποδογυρισμένο για πολύ ώρα , πιθανόν να έχει μικρή διαρροή . Επίσης Στα ζεστά ίσως είναι πιο επιρρεπής σε διαρροές , γιατί βγάζουν υδρατμούς και αναπτύσεται πίεση μέσα στο ποτήρι και είναι πιθανότερο να χάσει λίγο αν γυρίσει ανάποδα από την σιλικόνη που σφραγίζει την τρύπα .

Όνομα χρήστη