Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Siou13

Καλησπέρα, ψάχνω έναν θερμοστάτη φυσικού αερίου που να είναι με Wi-Fi και να μπορείς να θέσεις προκαθορισμένα όρια για το εύρος τιμών θερμοκρασίας πχ: 15-22 για να μην υπάρχει αλόγιστη χρήση

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Leyteris_Korosidis44

Καλησπερα, υπαρχει η δυνατοτητα να ορισω ενα οριο στον θερμοστατη ωστε να μην μου τον ανεβαζουν αλλοι; Πχ να μην μπορει να ανεβει πανω απο 23 βαθμους αν καποιος προσπαθήσει;
Και αν ναι τοτε πώς αυτο ειναι ασφαλες ωστε να μην μπορεσει ο αλλος χειροκίνητα να βγάλει το οριο και να το ανεβασει;

Όνομα χρήστη
petsol_1

Μια χαρα ειναι γι αυυτο που θες! Τον εχω πανω απο χρονο κ ολα λειτουργουν αψογα!

3 Σχόλια

Leyteris_Korosidis44

Καλησπερα, υπαρχει η δυνατοτητα να ορισω ενα οριο στον θερμοστατη ωστε να μην μου τον ανεβαζουν αλλοι; Πχ να μην μπορει να ανεβει πανω απο 23 βαθμους αν καποιος προσπαθήσει;
Και αν ναι τοτε πώς αυτο ειναι ασφαλες ωστε να μην μπορεσει ο αλλος χειροκίνητα να βγάλει το οριο και να το ανεβασει;

petsol_1

Γι αυτο που ζητας πρεπει να συμβουλευτεις το manual που υπαρχει.. Μπορεις λογικα και να το βρεις στο internet

Leyteris_Korosidis44

Απλα θελω κυριως να ξερω εαν μπορω να το λοκάρω να μην μπορει καποιος χειροκίνητα να το ανεβασει πανω απο 23 βαθμους για παραδειγμα. Θα μπορουσες να μου πεις εαν αυτο ειναι δυνατο με αυτον τον θερμοστατη; Επειδη απ´οτι καταλαβα ίσως ήδη να το εχεις απαντησει αυτο σε καποιον αλλον και απ´οτι καταλαβα ειπες οτι γινεται.

Όνομα χρήστη