What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MikeMich

Παιδιά καλησπέρα, πρόσφατη αγορά αυτού του φορτιστή μαζί με το Samsung Galaxy A35. Ρε παιδιά σοβαρά τώρα το βάζω να φορτίσω το κινητό μου στο 10% και μου λέει ότι για πλήρη φόρτιση θέλει 2,5 ώρες. Προερχομαι από Poco το οποίο με fast charge έκανε κυριολεκτικα μισάωρο. Τι 2,5 ώρες; Θυμήθηκα τα νιάτα μου ειλικρινά. Και για να σας προλάβω, ναι έχω ενεργοποιήσει την ταχεία φόρτιση στο Samsung. Ή κάτι δεν κάνω εγώ καλά ή αν αυτό είναι το default για τα Samsung τότε υπάρχει θέμα. Δώστε μου τα φώτα σας σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει, ευχαριστώ.

Username

2 Replies

Konstantinos_Nalmpantis

Έχω το Α16 και επισήμως δίνει χρόνο φόρτισης πάνω από 2 ώρες. Μόνο για αυτό θεωρώ ότι το κινητό είναι για πέταμα, γιατί κ εγώ έρχομαι από Poco που σε μισή ώρα ήταν γεμάτο.
Ουσιαστικά καινούργιο κινητό το φορτίζω κάθε βράδυ γιατί δεν έχω διαθέσιμο χρόνο 2 ώρες για να το φορτίσω την επόμενη μέρα.

Username
Giannis_vasl

Δε γνωρίζω τι, αλλά σίγουρα κάτι πάει λάθος. Έχω αυτό το κινητό και δεν περνάει πάνω από σαρανταλετπο. (Μέχρι το 80 για προστασία της μπαταρίας και φυσικά επειδή μετά το 80 η φόρτιση γίνεται πολύ πιο αργή)

Username