Μπορεί να τοποθετηθεί οποιαδήποτε χωρητικότητα σε laptop για αναβάθμιση ενός 125Gb σε 500Gb για παράδειγμα ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μπορεί να τοποθετηθεί οποιαδήποτε χωρητικότητα σε laptop για αναβάθμιση ενός 125Gb σε 500Gb για παράδειγμα ?
1 Απάντηση
5 Σχόλια
οκ Ευχαριστώ πολύ
Εάν το ίδιο το λαπτοπ είχε hdd 1TB, μπορεί να μην υποστηρίζεται;
Γιατί αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν τοποθετώ τον ssd δεν μου φορτώνει καν το bios, απλά ο υπολογιστής παραμένει στο logo του κατασκευαστή.
@Glassy Θα πρέπει να δουλεύει, ναι. Με τον παλιό δίσκο 1TB φορτώνει τα BIOS κανονικά ? Επίσης είσαι σίγουρος ότι ο μαμά δίσκος είναι 1TB ? Πες μου ποιο laptop έχεις μήπως ακταφέρω και σε βοηθήσω.
@vagman_reviews Asus n552vx. Έχει και υποδοχή m.2 NVME όπου έχω εγκαταστήσει τα windows σε έναν ssd 240GB. Τον δεύτερο ssd τον ήθελα για αποθηκευτικό χώρο και (κυρίως) εγκατάσταση πιο "βαριών" προγραμμάτων που δεν θα χωρούσαν στον ssd. Προς το παρόν συμβαίνει το εξής; όταν ο m.2 είναι ο μόνος δίσκος συνδεδεμένος φορτώνει τα windows κανονικά από αυτόν. Όταν στην θέση sata είναι ο αρχικός hdd, φορτώνει τα windows από τον παλιό δίσκο και ο NVME δεν εμφανίζεται καν στο boot order του bios. Και όταν στην θέση σκληρού είναι συνδεδεμένος ο ssd sata ο υπολογιστής παραμένει στο εικονίδιο του κατασκευαστή και δεν μπορώ καν να μπω στο bios. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά. Υπάρχει περίπτωση ο ssd να ειναι ελλατωματικός; Όταν τον συνδέω μέσω usb στον υπολογιστή έχει πρόσβαση και ανιχνεύεται κανονικά από το samsung magician.
Update: Έφταιγε το bios. Όταν το έκανα downgrade στην αμέσως προηγούμενη βερσιόν, είχα κανονικά πρόσβαση στον ssd.