What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Eva_Dariou

καλησπέρα!!!αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, το πορτοκαλί φωτακι είναι μόνιμα αναμμένο που σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέφτει η μισή ποσότητα τροφής που έχει προγραμματιστεί κ κάποιες φορές καθόλου. Στην εφαρμογή εμφανίζει την ενδειξη failed to feed missed feeding. έχω ανοίξει τη συσκευή την έχω καθαρίσει αλλά παρόλα αυτά δεν διορθώνεται. αν την αποσυνδεσω από το wifi και πατήσω το κουμπί βγάζει σωστή ποσότητα. έχω κάνει κ reset αλλά πάλι δεν γινεται τπτ. έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα?έχει κανείς καμιά ιδέα?επικοινώνησα με mail με την εταιρία αλλά έδειχναν να μην καταλαβαίνουν η να μην έχουν όρεξη να ασχοληθούν. την έχω σχεδόν 2.5 χρονια

Username

3 Replies

absolutezero_mail_com

Μετα απο αρκετό troubleshooting κατέληξα οτι το πρόβλημα με το αναμμένο πορτοκαλί λαμπάκι οφείλεται στον αισθητήρα που "βλέπει" αν υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα στην έξοδο της τροφής. Για την ακρίβεια πιστεύω οτι το IR led που βρίσκετε απο τη μια μεριά δεν αποδίδει μετα από καιρό αρκετά για να φτάσει στον αισθητήρα στην άλλη πλευρά.

Username
Nadia_K38

Και μένα μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα μόλις συμπλήρωσε χρόνο.. έχω παρατηρήσει ότι ανεξάρτητα από την ποσότητα που θα ορίσω ρίχνει μόνο μια περιστροφή (10γρ) όποτε για 30γρ βάζω να ρίξει σε τρεις δόσεις με διαφορά ενός λεπτού. Έχω απενεργοποιήσει πλήρως τα μηνύματα error γιατί πλέον δεν ισχύουν και ρίχνει πάντα αυτή την μια περιστροφή, ανα λεπτό που έχω ορίσει.

Username
elina_giounanli

Καλησπέρα!
Λογικά είναι πρόβλημα του σενσορα… κάνει και η δικιά μου κάτι τέτοια αλλά συνήθως μετά από καθάρισμα στρώνει! Επικοινώνησα και εγώ με την εταιρεία η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν υπάρχει σέρβις και να πάω στο κατάστημα που την πήρα να την αλλάξω και αν είναι εκτός εγγύησης να πάρω καινουρια ?‍??‍??‍??‍?

1 Comment

Eva_Dariou

θα μπορούσες να μου πεις πιο κομμάτι καθαρίζεις κ φτιάχνει?να το δοκιμάσω?γιατί διαφορετικά δεν

Username