What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Iasonas Tsimplis

Εχω κάνει κριτική για το συγκεκριμένο προιόν. Θα μπορούσε κάποιος να τη διαβάσει και να με ενημερώσει για το εαν το έχει παρατηρήσει ? Έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ? Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο setting στο Service Menu, το οποίο να λύνει το πρόβλημα ?
Σκέφτομαι να την ξανα αγοράσω και προσπαθώ να καταλάβω εαν ήμουν απλά άτυχος και με τα δυο μοντέλα που αγόρασα ή συμβαίνει και σε άλλους.

Ευχαριστώ :)

Username

1 Reply

vagman_tech

Μέσω του Sharpness test που εκανες share στην αξιολόιγηση σου, μου το κάνει και εμένα. Για να βεβαιωθώ ότι λέμε για τον ίδιο ήχο είναι κάτι σαν αυτό: https://szynalski.com/tone#9000,v0.75 αλλά πάρα πολύ σιγά σε ένταση. Εγώ που χρησιμοποιώ gaming PC με πολλά ανεμιστηράκια και τώρα το χειμώνα έχω και έναν αφυγραντήρα απο δίπλα μου ούτε που το κατάλαβα μέχρι να κολλήσω το κεφάλι μου στην οθόνη. Σε ρεαλιστικές συνθήκες όπως ανάγνωση pdf ποτε δεν το έχω προσέξει ωστόσο, ακόμη και όταν είχα 3 pdf αρχεία ανοικτά το ένα δίπλα στο άλλο. Πολύ περίεργο!

1 Comment

Iasonas Tsimplis

Σωστά, κάπως έτσι ακούγεται. Το sharpness test είναι όντως τραβηγμένη περίπτωση και μη ρεαλιστική. Εχω δει κι άλλες οθόνες που έκαναν αυτόν τον ήχο στο συγκεκριμένο τέστ, αλλα τίποτα σε άλλες καθημερινές συνθήκες.

Επίσης οι συνθήκες στις οποίες το δοκίμασα ήταν απόλυτη ησυχία, οπότε ενδεχομένως νου μου φαινόταν και πολύ πιο έντονο και ενοχλητικό απ'οσο θα μπορούσε να είναι. Πολύ πιθανόν να την ξανα αγοράσω, γιατι είναι οθονάρα και όσο κι αν έχω ψάξει δεν εχω βρεί κάτι αντίστοιχο :)

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη δοκιμή και την απάντηση !

Username