What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Menelaos_Ps

Φίλε μου για δικαναλη ακρόαση για μουσική κάνει ο συγκεκριμένος η είναι μόνο για παιχνίδια και Home cinema?

Username

4 Replies

stefanos_Grysnan

YAMAXA πάντα υπερτερεί ηχητικά στην μουσική είχα z11 και μετά cx-a5000 με τον τελικό του ..

Username
Username
kostas_sifonios

εγω προσωπικά που ειχα τον rn803d ειχα ελαφρως καλύτερο ηχο και απο αποψη εντασης λιγο καλύτερα αλλα οπως και να έχει σε περιοριζει,αλλα απο εκει και περα ειναι το θελεις νανκανεις

Username
kostas_sifonios

καλησπέρα φιλε ναι μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για δικαναλο ηχο,εχει και πανω στο τηλεκοντρόλ επιλογη pure direct που δινει ολη την δυναμη δτα δυο μπροστινά ηχεια!

3 Comments

Menelaos_Ps

Ευχαριστω πολυ.Γιατι ολοι λεν οτι οι ενισχυτες home cinema ειναι μονο για ταινιες και παιχνιδια.

Menelaos_Ps

Βλεπω οτι τον πηρες.Συγκρινεται σχεδον με ενα ραδιοενισχυτη δικαναλο σε αυτο το κοστος?

Menelaos_Ps

Eυχαριστω πολύ θα ήθελα δικαναλο όπως ο rn αλλά βλέπω ότι η yamaha δεν έχει τίποτε άλλο από μοντέλα καταργήθηκαν και είμαι σε δίλημμα να περιμένω μπας και βγάλει κάτι γιατί έχει και χρόνια η να πάρω τον rxa2a yamaha. Γι αυτό σε ρωτάω. Να υποθέσω ότι ο rn 803d ήταν λίγο καλύτερος?

Username