Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Studio124

εχω μια απορια , το usb ειναι 5 βολτ , το phantom power ειναι 48 βολτ , βλεπω οτι η συσκευη εχει μονο την usb συνδεση και δεν εχει καποια αλλη συνδεση για εξωτερικο τροφοδοτικο , πως γινετε να δουλευει σωστα το πυκνωτικο μικροφονο μου αν την παρω ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Dimitris_P__Kalousis

Γεια σας. Δουλεύει κανονικά καθότι έχει εσωτερικά DC to DC converter. Και παρέχει 48 VOLTS στο XLR. Αν δεν έχετε υψηλές απαιτήσεις θα σας κάνει δουλειά. Απλώς οι κάρτες αυτής της σειράς (SOLO & DUO) είναι για πέταμα. Κακός λόγος σήματος προς θόρυβο, και άλλα τόσα προβλήματα στην εγγραφή Hi-Fi audio. Έχω δύο solo και δύο duo. Αλλά έχω και την παλιά (με μεταλλική θωράκιση, όχι σε πλαστικό κουτί όπως αυτές) την θρυλική PROFIRE 610 της M-Audio. Καμία σχέση, μέρα με νύχτα. Απορώ πώς κάποιοι βάζουν 5*. Μάλλον θα ακούν σε μικρά ηχεία υπολογιστή.

2 Σχόλια

Studio124

ευχαριστω πολυ για την απαντηση , ειμαι πολυ απετητικος στον ηχο μου απλα ψαχνω εναν οικονομικο τροπο να συνθέσω ενα καλο μικρόφωνο σε υπολογιστη , δεν θέλω καθολου θοριβο η παρασιτα.

Dimitris_P__Kalousis

Θα σας πρότεινα την Focusrite Scarlett (4th Gen) ή ακόμη καλύτερα την MOTU M2 με ακόμη χαμηλότερο latency αυτή η δεύτερη (την οποία επίσης έχω στην κατοχή μου). Αλλά κυμαίνονται γύρω στα 200+. Και οι δύο δεν έχουν καθόλου θόρυβο στην εγγραφή, σε σχέση με τις solo και duo της M-AUDIO.

Όνομα χρήστη