,
,
δεν το έγραψες ρε φίλε, μη με τρελάνεις, τώρα είδα πως είναι μεταχειρισμένο, οπότε δεν έχω άποψη.
η απάντηση μου παραπάνω ήταν, έχοντας υπόψιν μου πως πρόκειται για καινούριο.
συγγνωμη ,οχι το κοιταξα πολυ καλα ειχε μπει σε προσφορα μονο για χτεσ και τωρα η τιμη πηγε παλι στον θεο και απογοητευτηκα..ηταν καινουργιο ..αν πασ εκει π λεει για την κατασταση τησ τιμησ λεει οτι χτεσ ειχε προσφορα για κανουργιο τελοσ παντων οπωσ και να εχει το εχασα
μη στεναχωριέσαι που δεν το πήρες, γιατί τελικά αυτό που είδες ήταν το μεταχειρισμένο.
και στην εξέλιξη τιμής, έχει για εχθές την τιμή των 340 ευρώ από την cell phones, που το πουλούσε μεταχειρισμένο.
2 Comments
συγγνωμη ,οχι το κοιταξα πολυ καλα ειχε μπει σε προσφορα μονο για χτεσ και τωρα η τιμη πηγε παλι στον θεο και απογοητευτηκα..ηταν καινουργιο ..αν πασ εκει π λεει για την κατασταση τησ τιμησ λεει οτι χτεσ ειχε προσφορα για κανουργιο τελοσ παντων οπωσ και να εχει το εχασα
μη στεναχωριέσαι που δεν το πήρες, γιατί τελικά αυτό που είδες ήταν το μεταχειρισμένο. και στην εξέλιξη τιμής, έχει για εχθές την τιμή των 340 ευρώ από την cell phones, που το πουλούσε μεταχειρισμένο.
και τώρα υπάρχει και μάλιστα με δυο χρονια εγγύηση με 390 ευρώ. δες εδώ.
https://www.skroutz.gr/s/44731786/Samsung-Galaxy-S21-8GB-128GB-Phantom-Gray-Refurbished-Grade-A.html